Banguotukų veisimas
Ebai, baik tuos savo marazmus. Pas mane lygiai tokiame paciame visi auga tiesiog pauksciukai jau yra pakankamai stiprus ir smalsus. Islipa, nes jau laikas toks. Musiskiai jau ir stoga atidarius issiropsdavo ant krasto ana savaite, o kas ten yra per landa persisvert.
Musu sprendimas buvo prie landos pritvirtinti daugiau sakeliu praejimui ir tada jie neplumpsi zemen, o ant saku tupi mes saviskius esam rade ant dugno. Ten padeta maistuko tam atvejui, jei iskristu kol visi darbe ir kopeteles uzlipimui i virsu. Sustipreja kojytes ir vaikstineja sakom.
Musiskiai keli jau skraido.. pirmas skrydis buvo panasus i lipima is inkilo: nerangus ir gasdinantis. Tik trenkesi ne i zeme, o i kambario lubas kelis kartus. O kaip kitaip ismoks..
Pjuvenu situacija dar praita sav buvo nekontroliuojama - kapstosi kaip vistos iki pat dugno. Vienam inkilo gale papugiukas pasparde pjuvenas, o tie kurie buvo kitoj pusej, buvo uzkasti iki kaklo tik galvos mates :p
Musu sprendimas buvo prie landos pritvirtinti daugiau sakeliu praejimui ir tada jie neplumpsi zemen, o ant saku tupi mes saviskius esam rade ant dugno. Ten padeta maistuko tam atvejui, jei iskristu kol visi darbe ir kopeteles uzlipimui i virsu. Sustipreja kojytes ir vaikstineja sakom.
Musiskiai keli jau skraido.. pirmas skrydis buvo panasus i lipima is inkilo: nerangus ir gasdinantis. Tik trenkesi ne i zeme, o i kambario lubas kelis kartus. O kaip kitaip ismoks..
Pjuvenu situacija dar praita sav buvo nekontroliuojama - kapstosi kaip vistos iki pat dugno. Vienam inkilo gale papugiukas pasparde pjuvenas, o tie kurie buvo kitoj pusej, buvo uzkasti iki kaklo tik galvos mates :p
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Ačiū Paukščiukai dėkoja irgi.
-------------------------------------
Nuėmiau pjuvenų, paukščiai vistiek išlipa, smalsūs gi. Išvis jei inkilas būtų be pjuvenų manau vistiek išliptų, nes dideli jie jau pakankamai. Tik, kad nesusižeistų... Pas mane irgi laktelė prie pat inkilo yra, kita prie inkilo priklijuota. Kopėčios yra.
-------------------------------------
Nuėmiau pjuvenų, paukščiai vistiek išlipa, smalsūs gi. Išvis jei inkilas būtų be pjuvenų manau vistiek išliptų, nes dideli jie jau pakankamai. Tik, kad nesusižeistų... Pas mane irgi laktelė prie pat inkilo yra, kita prie inkilo priklijuota. Kopėčios yra.
Paskutinį kartą redagavo TheToX3r 2012.03.24 12:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Ne vienas nesusizalojo. Landos sakaliais nekaisom. Tiesiog prie islipimo sakeliu daugiau, kad isikibt galetu ir islipt ir nueit kur nori be sokinejimo. Cia labai blogai? Ar is inkilo paukstis turi islipt ar isskrist?
Jau, kad parasei, tai super dramatizuotai. Auga tokiuose inkiluose pauksciai pusej lietuvos ir pusej pasaulio. Ne visi turbut moka inkilus meistraut kaip tamstos pazistamas. Islindo is inkilo kiekvienas savu laiku ir druti visi.
Jau, kad parasei, tai super dramatizuotai. Auga tokiuose inkiluose pauksciai pusej lietuvos ir pusej pasaulio. Ne visi turbut moka inkilus meistraut kaip tamstos pazistamas. Islindo is inkilo kiekvienas savu laiku ir druti visi.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Tai jei tam Augiui neiškrito tai turi ir man neiškrist? Be to jie ir nekrenta, o patys išlipa ir tikriausiai ant laktos neišlaiko pusiausvyros... Jokios landos neužkaišiotos, tik kaip pas visus paukščius iš pačio inkilo prie landos yra laktelė, paukščių patogumui. Vieni būna bijo išlipt, kiti drąsesni ir bando, tai natūralu yra. Aš nedarau inkilų, o dabartinio iki landos 2cm. 1mėn jau, neužilgo su tėvais tupės... Kažin kaip nebandydamas jis išvis galės gyventi narve? Kaip ir žmogaus kūdikis pirmą kartą pabandęs vaikščiot pargriūna, kad ir su tėvu pagalba bando eiti... Labai daug nuo paukščių priklauso, bent jau aš taip manau. Gal ir klaidingai manau, bet nuomonės nekeisiu.
-
TheToX3r - Pranešimai: 205
- Augintiniai:
Laukinių paukščių jaunikliai iš medžio iškritę nesusižaloja, tai papūgiukai irgi nesusižalos, iš inkilo išlipę, kol dar skraidyti negali.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ir dar katrą pasikartiju. Nevisada paukščiai peri erdviuose inkiluose . Pas mane erdvesniame neperėjo. Mažas iš kart tiko
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
ebai, na bet ir užsispyręs tu. Dauguma banguotukų veisėjų visame pasaulyje būtent tokiais inkilais naudojasi ir sėkmingai. Na, iššoko paukščiukas iš inkilo per anksti, įkėlei jį atgal ir nėra problemos. O tėvai jauniklį ir ant narvo dugno susiras ir ten jį pamaitins.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 3 svečių