Banguotukų veisimas
Na, paukštelių elgesys, galima sakyti visada kinta . Net vienas laikomas paukštelis pasidaro agresyvus.. ir po kažkiek laiko vėl geriausias draugelis . Hormonų audros trukdo mums džiaugtis augintiniais. Ir taip karts nuo karto ir kas metus atsirandantis reiškinys.
Kaip pvz. galiu papasakoti apie Bratkos Zoro. Buvo šnekus, draugiškas, ateik - ir užlipa... kol negavo gražuolės Vištytės.. .
"Beveik" prarado kalbos "dovaną", kalba, jam patogiu laiku ... , na daro viską kas jam patinka .
P.S. Kažkiek į mane panašus (charakteriu)
Kaip pvz. galiu papasakoti apie Bratkos Zoro. Buvo šnekus, draugiškas, ateik - ir užlipa... kol negavo gražuolės Vištytės.. .
"Beveik" prarado kalbos "dovaną", kalba, jam patogiu laiku ... , na daro viską kas jam patinka .
P.S. Kažkiek į mane panašus (charakteriu)
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Valio sendien mano banguotukai pradejo poruotis, tik vat vyriokas dar nepatyres ir vis krenta nuo paneles
- Margarita
Sveiki, senokai skaitau jūsų forumą, bet laiko radau prisijungti tik dabar mano banguotosios papūgėlės kaip tik dabar yra sudėjusios keturis kiaušinius, laukiu dės dar ar ne. Sausio pradžioj pamačiau, kad ant narvo dugno yra du kiaušinukai. Padarėm inkilą, tada bandėm perdėt kiaušinius, bet nesėkimingai, vienas sudužo, kitas kitą dieną buvo sudaužytas matyt pačių papūgėlių. Tai dabar laukiu ar bus kas ar ne? beja paskutinį kiaušinį dabar padėjo tokį apkruvinta, ar tai nieko? Kažka lygtai forume skaičiau, kad negerai, primninkit man
- ramunka
- Augintiniai:
Sveiki, vis laukiu kiausinuku papugeles bet vis nesulaukiu va mastau kada gi Arbuzas supras kad tik uzlipti ir nusokti nuo pateles nepakanka to jau keles sav uzlipa nusoka uzlipa nusoka kadagi jam dasus ka daryt Patele viska kaip pridera daro uodega kele lenkesi o arbuzas uzlipa ir nulipa
- Margarita
Margarita, būk kantri aš tavo papūgėlių istorija seniau skaičiau, kaip tu lauki, bet sulauksi. Taigis pas mane yra nuo šiandienos du mažyčiai papugučiai jau liko dar keturi kiaušiniai, žiūrėsim, kiek išsiris o jau tas jų cypsėjimas tikrai fainas
- ramunka
- Augintiniai:
Nu problema pas mus su Arbuzu niekaip jis neismoksta normaliai poruotis uzlipa nusoka tik patele sujuda uzlipa nusoka arba jai dar ir ant galvos sugeba uzlipt ech....
- Margarita
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių