Vieniša patelė padėjo kiaušinį/-ius. Kaip elgtis?
Tikrai nera sudetinga rasti tokio amziaus patina. Juolab, kad nebutina, kad jis butu 2 m. Gali but ir metinukas. Svarbu, kad suauges. O tu is Kauno? Galeciau parekomenduoti veiseja, is kurio savo patinuka pirkau.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
- Justiniele
- Augintiniai:
- guste
- Augintiniai:
- guste
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Kakadu Alba patelė (11metų),padėjo 2 kiaušinius (savaitės bėgyje) ir dabar tupi ant jų tuščių...kiek ji tupės ką turėčiau daryti kaip atjaukinti? O gal kas parduos apvaisintą kiaušinį? Mes Vilniuje.
- Rene
- Augintiniai:
Mano papūga Koko. Mes jai ketvirti šeimininkai...taip jau gavosi, kad ir dukra nusipirkusi išvyko, paliko mums tą „vargelį“, o Koksytė laukia dukros kaip partnerės Iki kiaušinių buvome tikri, kad tai „berniukas“ nes neturi dokumentų tik žiedelį ant kojos, šiaip labai graži miela, bet kai kerta tai jau be pasigailėjimo. Neprognozuojama, skaičiau kad baltakuodžių charakteris bjauriausias
- Rene
- Augintiniai:
Aš taip ir pamaniau, kad apie Koksiuką kalba eina (Aš gi prižiūrėjau truputį ją ) Kiek čia tu kakaduškų Vilniuje, ant pirstų galima suskaičiuoti.
O tai pilvo dabar nenupešiojo dar labiau? Nes patelės pilvo apačią nusipešioja, kad geriau kiaušinius šildytų.
Mes musiškei nuėmėm kuriam laikui gaubtą, tai irgi visą pilvą nupešiojo, inkilę patupi, bet kiaušinių nededa.
Tiesa pasakius, visų kakadu yra sunkūs charakteriai.
O tai pilvo dabar nenupešiojo dar labiau? Nes patelės pilvo apačią nusipešioja, kad geriau kiaušinius šildytų.
Mes musiškei nuėmėm kuriam laikui gaubtą, tai irgi visą pilvą nupešiojo, inkilę patupi, bet kiaušinių nededa.
Tiesa pasakius, visų kakadu yra sunkūs charakteriai.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių