Nimfų veisimas
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Ačiū už pagyrimus. Man irgi tie pūkuotukai taip ir stovi prieš akis. Keista, kad iš tokių baltapūkių tamsūs pasidarė.
- Plunksna
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Labai gražūs mažyliai Taip smagu, kai namie tokių mažuliukų yra Aš jau labai laukiu kol galėsiu džiaugtis saviškių vaikučiais
- Blondi
- Augintiniai:
O sakykit jei as dabar laikau 2 poreles nimfu ir jei 2 inkilus padeti ?ar atskirti juos butinai nes ,dabar abu patineliai pasimusa del pateliu gal , nes tik sendien idejau nauja porele ,ar apsipras per kuri laika ?
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Sveiki, pasidalinsiu naujienom iš savo lizdelio...Kuo toliau, tuo keisčiau pas mus viskas... Praeitais metais kaip jau minėjau nebuvo jokio tėvų tuštinimosi inkile, šiais gi tuštinasi net gi dabar, kai vaikai jau išsiritę...Pavalom kas kart, patinėlis jau suprato, kad negalima, o patelei nusispjauti, daro ir viskas.
Tai atsirado dar ir kita keistenybė: praeitais metais abi vados ritosi kiekvieną dieną po mažylį, šiais gi pirmasis turėjo išsiristi kovo 16 dieną, tačiau pirmojo ir antrojo sulaukėme kovo 18, o trečiojo vakar (kovo 21). Dėl ketvirto kaip bus dar neaišku
Tai va tokios tos naujienos iš mūsų daugiavaikės šeimynėlės...
Aš galvoju, kai tas ketvirtas išsiris patelę gal iš karto atsodinti, kad išvengti galimų problemų dėl to tuštinimosi inkile? Ir lai tėvelis vienas augina, žinoma su mūsų pagalba, kai to prireiks, nes mes pasiruošę, maistuko specialus įsigiję, švirkštų prisipirkę
Tai atsirado dar ir kita keistenybė: praeitais metais abi vados ritosi kiekvieną dieną po mažylį, šiais gi pirmasis turėjo išsiristi kovo 16 dieną, tačiau pirmojo ir antrojo sulaukėme kovo 18, o trečiojo vakar (kovo 21). Dėl ketvirto kaip bus dar neaišku
Tai va tokios tos naujienos iš mūsų daugiavaikės šeimynėlės...
Aš galvoju, kai tas ketvirtas išsiris patelę gal iš karto atsodinti, kad išvengti galimų problemų dėl to tuštinimosi inkile? Ir lai tėvelis vienas augina, žinoma su mūsų pagalba, kai to prireiks, nes mes pasiruošę, maistuko specialus įsigiję, švirkštų prisipirkę
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias