Vieniša patelė padėjo kiaušinį/-ius. Kaip elgtis?
sveiki pagaliau! Pries kelias dienas musu grazuole isrideno savo kiausinukus po visa narva pradejo ta deze plesyti... Na va atsikratem ir kiausinuku ir dezes.. ir paukstukas atsigavo pradejo ciulbeti DAUGIAU JOKIU DEZIU!!!
- jura82
- Augintiniai:
o mano Kruopa vėl padėjo kiaušinį,tai dabar vėl žiūrėt, kas po 3 dienų bus ar ne... ką dabar jai pakeist galvoju
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nelabai čia ką bepridarysi, jeigu mityboje pakeitimu padarei, narvą dar galima pertvarkyti, dieną sutrumpinti, bet tai nelaikysi paukščio tamsoje ilgą laiką. Reikia tikėtis, kad išdės, kiek priklauso, ir nustos. Svarbu, kad kalcio gautų pakankamai .
Mano viena nimfa kas pavasarį kiaušinius deda, šiandien gal septintą ar aštuntą padėjo, tikiuosi, kad ties šiuo skaičiumi ir sustos (ankstesniais metais mažiau būdavo). Jos sesė šiemet irgi įsijungė į dedeklių gretas, bet ji tik vieną tepadėjo.
Mano viena nimfa kas pavasarį kiaušinius deda, šiandien gal septintą ar aštuntą padėjo, tikiuosi, kad ties šiuo skaičiumi ir sustos (ankstesniais metais mažiau būdavo). Jos sesė šiemet irgi įsijungė į dedeklių gretas, bet ji tik vieną tepadėjo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki, mano nimfu patele nededa kiausiniu, bet kai atirado patinukas jos gyvenime, tada mane pradejo myleti per daug.... Ta prasme, kad atskrenda, pradeda meilintis ir cypauti. Taip nutiko kai jai nupirkau patinuka!!! Si video nufilmavau specialiai, kad parodyti koks jos meilikavimosi lygis... Patarkit, siaip nelendu prie jos daznai, sumazejo bendravimas su ja kai atsirado patinukas... O kai ji taip meilikuojasi, tai patinukas pradeda burbeti ir ja kviestis, buna, kad nuviju ja, taip dazniausiai, nes nepatinka, kad prie manes labiau priarteja, nei prie patinuko...
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
As cia specialiai taip padariau, butent iki kokio lygio ji meilikuojasi. Man net nereikia glostyti tos nugaros, buna jog tik prilieciu prie galvos ir jau cypauja. Arba eina link manes ir cypauja liesdama mano ranka su galva ir snapu....
As suprantu, kad dabar labiausiai isprovokavau. Ta suprantu. Neesu akla. Bet kaip viska istaisyti, jog ji ta pamirstu? Nes tada teks jos neisleisti paskraidyti... Buna kad ant peties atskrenda ir pradeda liesti mano veida ir cypia...
As suprantu, kad dabar labiausiai isprovokavau. Ta suprantu. Neesu akla. Bet kaip viska istaisyti, jog ji ta pamirstu? Nes tada teks jos neisleisti paskraidyti... Buna kad ant peties atskrenda ir pradeda liesti mano veida ir cypia...
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
Siaip tai nieko blogo,jei ji pati meilinasi,paprasciausiai neskatink to ir tiek,gal su laiku susidomes ir patineliu.Turbut jai reikia daugiau laiko priprast prie jo.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 6 svečių