Nimfų veisimas
daryZ,man tai is viso idomu,ko tau taip prispyre,kad jos veistusi? Na gi subres,ateis laikas-bus ir vaikas nereikia ju skubinti,tuo labiau,kad jau ir ruduo ant nosies.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Yra! Du maži pūkuotukai. Po pirmo Grifo ir Perlos nesėkmingo perėjimo inkilo nenukabinau,labiausiai dėl to,kad ir kitos nimfos rodė didelį susidomėjimą juo.Pasikeisdamos landžiojo vidun,tupėjo ant kiaušinių.O šiandien suskaičiavęs visas papūgas pamaniau,kad inkilas tuščias ir galėsiu jį nukabint nekrapštydamas paukščių laukan ir nesukeldamas jiems streso.Bet dirstelėjus inkilo vidun laukė tai ko jau nesitikėjau - į krūvą susisukę,jau pūkuotis pradėję mažuliai.Lyg ir du,nors gerai nemačiau ir skaičiuot neėmiau.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Vygintai, sveikinimai! Aukit sveiki ir dideli!
Pas mane problemėlė yra. Eli jau dės 6-ą kiašinį. Kaip tai sustabdyt? Ankstesnius išimdavau.
Pas mane problemėlė yra. Eli jau dės 6-ą kiašinį. Kaip tai sustabdyt? Ankstesnius išimdavau.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Pamiršau paminėt, kad yra jauniklis 3-jų savaičių. Tai ką tuomet daryt? Atskirimas padės, nes ji nė kiek nesurūpina tuo mažiuku?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveikinimai Vyginto sparnuočiams,su pagausėjimu!
kikimara kaip mažiuko gaila,gal išvargo paukščiai,ir po pertraukos geros,tikėkimės perės gerai.
kikimara kaip mažiuko gaila,gal išvargo paukščiai,ir po pertraukos geros,tikėkimės perės gerai.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 18 svečių