Nimfų veisimas
Del to tai ner problemu. Visad gali uzeiti i narva.. Jau taip padejas inkila, kad nebutu suvarzimu jiems. Grizau is darbo, ziuriu abu jau ten lindi inkile ramiai.
-
Saullius - Pranešimai: 67
- Augintiniai:
laba ryta visiems, norejau parasyti kad jau padejo 5 kiausinius. Norejau paklausti del visako jai atsisakitu maitinti jauniklius kur galima butu nusipirkti misinukus tos ?
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Saulliau, aš suprantu, kad tu labai nekantrauji greičiau mažylių sulaukti, bet duok savo paukščiams ramybę, nelandžiok į inkilą nei su fotoaparatu, nei be jo, nes jei trukdysi, tai tikrai gali nemaitinti jauniklių.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Labas rytas visiems jums, noriu pasidalinti dziuge zinia. Snd nakty prabudau kas kur tai 0:50 ir mane prizadino toks svelnus cipimas. Atsargiai paziurejau pastebejau kad vienas isirito pausktukas. Po keliu valandu vel paziurejau, nes padvigubejo cipimas. O gi pasirodo isiritusiu, yra net 2 paukstukai. Jau pasirosiau pagaminau, kieto virto kiausinio, susmulkinau puse jo ir idejau i lesiklele. Biski Patinelis ji palese ir grizo i inkila pas patele drauge sildo jos na smagu kad i si pasauly atejo naujos gyvibes, tikiosi optimistiskai kad ir is kitu 4 kiausiniu isiris ir uzaugs jaunikliai, palinkekite man sekmes
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Sveikinu, tegul mažiai užauga sveiki ir stiprūs.
Aš tai irgi jau saviškiams pakabinau inkilą, žiūrėsim kas bus toliau.
Aš tai irgi jau saviškiams pakabinau inkilą, žiūrėsim kas bus toliau.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Aciu jum beja, snd buvo proga patikrinti, kiek yra paukstuku. Dabar jau net 3 ir kai jos maitina girdziu ta cipcip garsa, kaip is youtubes, kai jos maitina svirkstu. Atsakingai teveliai jais rupinasi, po kol kas dar liko 3 kiausiniai. Laukiu dar pagausejimo. Tau alinaaa linkiu sekmes kad ir tavo papugeles susilauktu palikoniu
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Netrugdyk tu taip tevams ypac kaip inkile yra, jeigu nori nufotkint, tai fotografuok tik tada kai abu iseja is inkilo, nes gali jaunikliu nebemaitint.
- Rytis139
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių