Žako veisimas
be to jis toks gudruolis inkile pro anga matosi kad normaliai stovi kaip ir tevai.. o kai paimi i rankas tai guli kaip koks maiselis...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
man irgi iskar i akis krito tos bordo spalvos plunksnu uzuomazgos o jau uzpakaliukas kaip su pampersu atrodo toj nuotraukoj
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Man toks klausymas kilo nuo kiek laiko pradeda sneketi maziukai?... vat sedi Maja virsuje o girdziu is mnamelio kazkas Majos zodzius sako.. tai ir lauzau galva ar cia Sara prisimokino nauju zodziu ar cia maziukas jau... bet kad maziukas pradejo urgzti lygiai taip kaip Maja tai cia tikrai... as net galvoju, gal patinelis gime... bet jei ismoko urgzti tai gal iskomo ir sneketi, nes mano pauksciai neciulba.. kiekvienas turi po savo melodija o toliau jau ivairus zodziai.. Kartais net atrodo, kad Maja tupi virsuje ir bendrauja su maziuku, kuris yra inkile.. arba Sara prie angos ir as is tolo bandau kisti rankas be jokio garso o maziukas jau pradeda urgzti.. tai toks pastebejimas, kad gal pauksciai kazkaip be garsu dar sugeda bendrauti..
Paskutinį kartą redagavo gabusia 2010.04.27 22:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
nea riebaline liauka zeniau yra.. zinau kur, nes amadinukas yra sirges tos liaukos uzdegimu.. o cia bordinis vamdzelis grynai ant nugareles.. kartais pas zakus buna raudonu plunksnu kitose vietose... man atrodo dar pas yevuteyos Brukne ant sparnu yra raudonu plunksnu jei gerai prisimenu..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių