Neperskiriamųjų veisimas
- arbuziukai
- Augintiniai:
sakykit o ar patinelis nesa sakeles i narveli ar gali ir patele ?nes patele tupi gal patinelis ir kitas del lyties neaisku nesa sakeles nes o jei ten dvi pateles tai be reikalo inkilas yra .del to klausiu kad gal is elgesio galima kaip atspeti.nes kam leisti peret tada
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
-
Laimaaa - Pranešimai: 224
- Augintiniai:
na viskas gerai pas mane maciau kaip ryte vienas kita labai mylejo tai turiu porele ir ateity lauksim mazyliu
-
- Augintiniai:
As irgi siandien kiausini idejau, susmulkinau.. Jau nebezinau kada issiristi turi laukiu laukiu nesulaukiu... kaip kokia tiksinti bomba nezinau kada tiksliai pradejo sedeti, bet jei skaiciuosiu apytiksliai, tai jau 23d.. turetu jau pradeti turim 4, skaiciau kad 80% issirita, tai 3 tikiuosi .. vis bijau kad neissiristu kai manes nebus namie, o maza ka na manau girdisi kai issirita? as vis ikisu nosyte kai jie isbega keliom min paskraidyt, ziuriu ar dar ne.. vienakart buvo baika, jie ten ant spintos statybiniu medziagu kapojasi ir dedasi i plunksnas, as uzmeciau aki i lizda, uzmate mane kai skrido man pro plaukus bet nieko, nekapojo
- arbuziukai
- Augintiniai:
Pas mus niekas neissirito
Pazistama paukstininke sake, jog gali buti del to, kad abi panickos, brolis su sese arba tiesiog nepasiseke pirmoji vada. Tai isemiau.. Ieskojo mazuciai.. Nerado.. Bet nieko jau, viskas ok, apsiprato, ciulba ulba
Pazistama paukstininke sake, jog gali buti del to, kad abi panickos, brolis su sese arba tiesiog nepasiseke pirmoji vada. Tai isemiau.. Ieskojo mazuciai.. Nerado.. Bet nieko jau, viskas ok, apsiprato, ciulba ulba
- arbuziukai
- Augintiniai:
turime jau 2 kiausinius norejau paklausti sakeliu yra bet jos visa popieriu is apacios isnesa suslapina maudykloje ir nesa patelei i inkileli tai taip drekina kaip supratau bet kodel nesimaudo ?ar gal man ta popieriu is inkilelio isimti juk jis ten ir siudziuvo
-
- Augintiniai:
Tai daro, nes inkile reikia palaikyti dregme . Galetum ir pati papurksti lizdo krastus vandeniu, nu tiesiog aplink lizda nelieciant kiausinuku, aisku kai teveliu nebus inkile
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių