Kai žmogus augina papūgų jauniklius
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
- IRENA
- Augintiniai:
Aš pasakysiu, bet žiūrėkit parduotuvės nenusiaubkit man ... Liepos pradžioje, į parduotuvę kuri yra Kaune šilo patalpose škirpos 17a man rodos, atveš prekių siuntinį iš versele lagos, tai bus labai dauk prekių papūgoms, tad ir mišinuko ten rasim... Tai jai kas neprisiruošit nuvažiuot pirkt tai aš pasakysiu kokių prekių atvežė, kad be reikalo nereiktų važiuoti... Nes būna nuvažiuoji, bet ko reikia nerandi...
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Man tai sakė, kad tikisi liepos pradžioje, bet gal vėliau dabar siuntinys atkeliaus, teks vėl savos gamybos naudot maistuką...
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
Sveiki, naujų foto neturiu kolkas, bet galiu papasakoki, kaip nors ir per trumpą laiko tarpą pasikeitė papugiuko charakteris Tai va, jis jau daugiau laiko praleidžia nemiegodamas, o stebėdamas aplinka, žaisdamas su manis, treniruodamas sparniukas,mokinasi valytis plunksnytes Labai smagu stebėti, kaip terariume išskleidžia sparniukus ir taip greitai plasnoja, jog atrodo, kad tuoj pakils su visu savo namuku Manes jau visai nebebijo, kartai pasibaido pamatydamas nematyti daiktą ar išgirdes kokį negirdėta garsa, bet greitai nurimsta Pradeda rodyti balselį, dažniausiai kai pavalgo ir būna ant rankų tai pradeda švelniai, tyliai cypaut Mėgsta žaisti, pakandžioja švelniai pirštus, ne tai kad kandžioja, greičiau tiesiog tyrinėja, kai vedžioju šalia jo piršta tai stengiasi pagauti, o kai glostau, kutinėju plunksnytes, tai ir pats pradeda taip pogi valytis jas Leidžiasi visaip kaip noriu jį glostyti, kutinėti, ištiesti galiu jam sparniuką arba kai po sparniuku kasinėju, tai pats pakelia sparniuka Tik va dar ant nugarytės guldyti nebandžiau, baisu, greičiausiai dar per mažas ar galima jau meginti, kad priprastu visaip vartomas?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
manau, kad tikrai per daug jam visų nuotykių.
o ir šiaip, manau, kad paukštis gi charakterį kokį tai turėt turi, ne šiaip tik lesitis niurkomas visaip
o ir šiaip, manau, kad paukštis gi charakterį kokį tai turėt turi, ne šiaip tik lesitis niurkomas visaip
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Na jei aš jį iš terariumo išimsiu tik kad pavalgidinti, tai jis tikrai nebus rankiniu Beto neniurkau jo visą dieną, tiesa pasakius tik vakarais pasiemu, nes diena, kai tarp maitinimų yra laiko tarpas( nuo 12 iki 17val.) tai išvažiuoju, tai jis vienas visai būna namie, o vakare gal valanda, na dvi daugiausiai pažaidžiu ir padedu atgal Nemanau, kad tai jam yra per daug
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių