Kai žmogus augina papūgų jauniklius
Tai aš jo ir nevertalioju, dažniausiai jis tupi pas mane ant kelių ir užiema savo reikalais: valosi plunksnytes, stebi, domisi aplinka...O aš laikas nuo laiko jį pakalbinu, paglostau, pakutinėju, kai jis nori sparniuka pakeliu, kelia jis tiksliau pats, aš tik prilaikau O dėl apvertimo ant nugarytės, tai tik paklausiau, nes labai man mielai atrodo senegaliukai gulintis delne ant nugaros Suprantu kad viskas su laiku, jis dar labai mažiukas, bet manau jei aš jį ištrauksiu tik pamaitinimui, tai jau tikrai bijos manes, tai kam tada reikėjo atimti iš mamos
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dar norėjau pasiteirauti dėl maitinimo Dabar jis valgo 4 kartus per dieną, bet nevienodom porcijom, kartais suvalgo 15 ml,o kartais 18-20ml atitinkamai ir gužiukas prisipildo nevienodai. Ir man atrodo kartais kad pagal gužiuka jau reikia maitinti, nes lieka gerokai mažiau negu ketvirtis maistelio, bet dar būna nelaikas, iki maitinimo likusi valanda, tai ar nekreip jau taip didelį dėmsį į valandas, nes maitinu 7;12;17;23 val.,ir pamaitinti kada jau manau yra laikas pagal gužiuką ir kada jis tikrai prašo? O gal maitinti griežtai pagal valandas, bet tokiu atveju ir maitinti vienodomis dozėmis, kad gužiukas būtų pilnas kiek reikia? nes jis valgo pats galima sakyti, aš tik jam iš švirkšto paduodu, o jis ryja net pasicepsėdamas o kai nebenori nevalgo nors tu ka, išspjauna, pradeda purtytis, neryja,nors ir gužiukas nebūną pilnas bet galiu per prievarta, giliau į gerklyte ir praryja tuomet, bet nenoriu taip jau jo prievartauti
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tuomet puiku, ačiū sailor Yra pasikeitimų paukštuko maitinime pabandžiau jam duoti košyte iš šaukštelio tai jam taip patiko, valgo pats be priekaištu, ryja kaip pasiutes, dar tiek košytės pats nėra suvalges, gužiukas kaip reikiant pilnas tai labai džiaugiuosi kad mažiau man vargo bus, o tai maitinimas su švikštu užtrukdavo puse valandos, košytė vis ataušdavo,vis reikėdavo šildyti, kažkaip suktis, o dabar taip greit pavalgė, na tik pirma karta nelabai švariai pavalgyti pavyko, apsiterliojo visas, per gužį net teka, o jis nesustodamas toliau kad ryja
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
nufilmuosiu butinai, pačiai bus paskiau smagu pasižiūrėti, kai papugiukas užaugs, o auga juk jis kaip ant mielių Dėl to stengiuosi kuo daugiau filmuoti, nes nespėsi mirktelt, o jis juk jau skraidys ir škadus darys
P.S. įdėsiu video vakare
P.S. įdėsiu video vakare
-
- Augintiniai:
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
Smagu būtų jei ne tik prisidėtum, bet ir pakomentuotum, gal kuom ir pagelbėti galėsi Smagu net būtų susitikti kada, kai senegaliukas paaugs, idomu kaip jie vienas į kita reaguotų
Dėl video nuliūdinsiu, negalėsiu idėti, nes filmuoju su kamera ir pokol visa diska neprifilmuosiu ir neuždarysiu sesijos tai negalėsiu į kompa ikeltį pradžios kurią nufilmavau Bet video tikrai bus,kadanors
Dėl video nuliūdinsiu, negalėsiu idėti, nes filmuoju su kamera ir pokol visa diska neprifilmuosiu ir neuždarysiu sesijos tai negalėsiu į kompa ikeltį pradžios kurią nufilmavau Bet video tikrai bus,kadanors
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių