Papūgų kandžiojimasis
Sveiki,mano papūga LABAI KANDŽIOJASI!Nezinau ka daryti?Gal kas galit pasakyt kaip ją išmokyti,kad nesikandžiotų?
- Dgramune
- Augintiniai:
- cipass
- Augintiniai:
pas mane po perėjimo visada agresyvi patelė pasidaro, tai aš, kai pradėdavo kandžiotis į ją su purkštuku papurkšdavau. Nors ir mėgsta ji maudytis, vis tiek su nepasitenkinimu nustodavo kandžiotis, tai gal per kokią savaite ir atprato.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
skubiai reikia patarimo mūsų Dina-Roza ne tik kad neprisileidžia vyrų - ji puola... buvo paleista ir lyg niekur nieko atėjo pas tėtį ant peties ir perkando kaklą, paskui vėl atskrido, kirto į ranką... jis jos net neima ir ji taip daro...
patarkit ką tokiu atveju daryti, gal kaip nors auklėti dar galima? kad neprisileidžia tai neprisileidžia, bet kad apskritai iš niekur nieko puola :(
patarkit ką tokiu atveju daryti, gal kaip nors auklėti dar galima? kad neprisileidžia tai neprisileidžia, bet kad apskritai iš niekur nieko puola :(
-
Metaxa - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
sveiki,siu papugu charakteris yra visoks,viena minute gali but meili,kita jei pajaus bet kokia gresme,puls,manyciau turetu but bausme,kad pasakykit kad negerai padare,ir palaikykit pora dienu narve,jei tai pasikartos,vel padarykite tapati.
- Maiva
- Augintiniai:
Ir taip pat gali būti laužta psichika. Juk vargšas paukštis ėjo per rankas . Gal perpirkėjos vyras ją skriaudė ir dabar Roza nekenčia visų vyrų . Neatmeskime tokios galimybės
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Sios papugos yra kovines,arirgi turejau porele senuciu tokiu,tai patikekit,viena minute myli,kitatau skriaudzia,visada budavo su mano seneliu,myledavo neskriausdavo,o viena diena paime ir kirto viso grazumu i veida,man irgi kirsdavo,nors ir rankine buvo,sios papugos visada bus nepriklausomos
- Maiva
- Augintiniai:
suprantu, kad gali neprisileisti, bet šitaip pulti negi taip ir bus visada? ir ar uždarymas narve yra vienintelė nuobauda, kurios galime imtis?
-
Metaxa - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių