Papūgų kalbėjimas
Straipsniukas apie papūgų kalbėjimą http://www.birdchannel.com/bird-behavior-and-training/bird-tricks-training/parrot-talking-abilities.aspx
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na viskas liuks, gražu, dresuoti plunksniai valio, man tik pats įdomiausias klausimas, kažin, ar kas sugebėtų atsakyti , kiek valandų tie šeimininkai praleidžia su paukščiais, juos kalbindami-dresuodami(niekur nepastebėjau parašyta), ir iš ko jie(šeiminykai) gyvena ... Aš turiu dvi tūpas papūgas(anei šneka, anei su dviračiais važinėja), nes pats ariu per dienas, tai man net pavydas ima, į nei joks ne baltas,o juodų- juodžiausias, nes nesugebu skirti laiko papagajų dresūrai... užtat jie ir tūpi smegenom, o dažniausiai ant laktelos...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Dijara - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
O mes pasigirsim! Mes kalbam! Na anksčiau kalbėjom, bet dabar dažniau kalbam, į dieną po kelis kartus mokinamės, o pats daugiau kalba. Va ir dabar tas pats. Kalbam: Luti, Lututis, Jovita, neaiškiai - aš ir mokinamės - labas.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kikimara, kad tu kalbi, tai suprantu ))
o dėl papūgos tai smagu! nufilmuok kada, jei pavyks
o dėl papūgos tai smagu! nufilmuok kada, jei pavyks
Paskutinį kartą redagavo grange 2013.02.03 22:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
pasirodysim ir mes kaip Gotukas koncertuoja labai sunku nufilmuot tuos koncertus,nes tik atnesi i kambari kamera nutyla,nagrineja kame cia reikalas.Ka pavyko nufilmuot tai megdzioja suniuka,jo zaislo cypavima,kukuoja,sako Gotas papuga,na gal kaip nors suprasit jai turesit kantrybes isklausyt
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
kiekviena diena klausom sitos kalbos ir juokiames,iskraipo ta kuku tikrai juokingai
beje aciu uz kantrybe,kas isklauset aisku ne viska supratot,mes kaip priprate tai suprantam ka sako,gal kita karta geriau pasiseks nufilmuot
beje aciu uz kantrybe,kas isklauset aisku ne viska supratot,mes kaip priprate tai suprantam ka sako,gal kita karta geriau pasiseks nufilmuot
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
O as savo Vaiata mokinu pasakyt Vaitukas geras, arba Vaitas geras, tai kai kartoju jam sitas frazes tai atgal garsus leidzia lyg bandydamas tarti bet dar nekalba as nutylu ir jis nutyla as kalbu ir jis cirskina
- Margarita
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias