Rastas nimfiukas Kaune
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
tu ir nesuprasi,gerai dzin paleisiu i lauka lai skraido nes UZKNISOT JAU JUS MANE JEI CIA PARASAU KAD RADAU IR BALANDI VEISLINI IR NYMFA NU TAI DZIAUKITES KAD GELBEJU O NE S.. MALU galejau juos mirciai palikti bet to nepadariau
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Jei nesuprasiu, tai bent tu parašyk kaip galima savo nimfą atpažint pagal akių spalvą ar ko tu ten reikalavai aš šeimininkų? Pagal mane nenori gražinti ir tiek
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Keistas tas grasinimas paleisti į lauką. Jei atsirado tikri šeimininkai, tai reikėtų grąžinti, o ne paleisti
- Plunksna
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
Doviliukas, gi jau perspėjo tave kiti forumiečiai, kad pasitaiko sukčių, kurie kreipsis dėl dingusio paukščio norėdami jį pasisavinti. Todėl ir siūlė tau nedėti foto į forumą, kad galėtum tikrai įsitikinti, jog paukštį atiduodi tikriesiems šeimininkams. Kantrybės - ignoruok tuos, kurie kreipiasi nepagrįstai ir tiek.
Tikrasis šeimininkas puls skambinti tau, o ne rašinės sms.
Tikrasis šeimininkas puls skambinti tau, o ne rašinės sms.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
doviliukaszoo, nereikia taip reaguot, tau tik pataria kaip elgtis,nes iš tikrųjų yra tokių šustrų,kurie gauna dovanų, o rytojaus dieną deda skelbimą ,jog parduoda.Man taip pat buvo, aš padovanojau savo mažiukus,nes ,galvojau gerą darbą padariau,juk ne visi išgali nusipirkt,o už dienos radau skelbimą jog parduoda kaip savo augintinius ,žiauru.o perpardavinėtojos paskutinis telefono numeris buvo ....1255.o kitas...8825,tiesa,
ir dar maistelio net pridejau
ir dar maistelio net pridejau
- IRENA
- Augintiniai:
Irena, aš jums rašiau dėl amadinų, perspėjau. Net neperskaitėt žinutės. Doviliuk, nepaduos. Ją pačią reikia teisman paduoti ir ji tą tikrai žino
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dovile maciau tu turi balta nimfuka.tu ji radai?jei taip,tai baltas nimfukas zinau pabego zmonems is garliavos,galeciau surasti skelbima
- Maiva
- Augintiniai:
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių