Prie Spaudos rūmų rasta nimfa
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
http://www.grynas.lt/gyvenimas/vilniuje-prie-spaudos-rumu-varnos-bande-uzkapoti-papuga.d?id=49737792
Gal kazkieno is forumiečių nimfukas rastas Vilniuje prie Spaudos rūmų?
Gal kazkieno is forumiečių nimfukas rastas Vilniuje prie Spaudos rūmų?
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai kad jie ten gamtininkų centre apie papūgas nusimato tiek kiek aš apie reptilijas Viename voljere laiko kramerio patina su aleksandro patele,(beje jų nuotrauka taip pat yra) ir dar jiems inkilą pakabinę,kuriame kaip jau ir minėjau aleksandro patelė praleidžia daugiausiai laiko,neaišku ar kas išsirito,bet tikimybė ir tokia yra
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
O tai kas ten atsakingas už tuos paukštelius, ErikaE, gi gali ir paaiškinti, kad čia skirtigi paukščiai gal paklausytų
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Man atrodo, ten Sondra visus gyvūnus prižiūri, gal dar su Aldona (mama). Šiaip jos abi labai gyvūnus myli .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Ką tik parodė šią naujieną per BTV žinias - bėgau čia, sakau, pranešiu, gal kas pasigedo savo draugužio. O matau, kad jau pranešta
Esu aš patyrusi, ką reiškia, kai nimfukas "sumanė pasiskraidyt" ir nutūpęs aukštai medyje giedojo bei turbūt pats kiek išsigandęs šaukėsi, kad paimtume. Kiek nerimo teko išgyvent, kol jį iš ten išprašėm... Tikiuosi, kad tai nelaimingas atsitikimas ir mylintys šeimininkai susižinos ir skubės susigrąžinti šį vargšą paukštuką namo!
Esu aš patyrusi, ką reiškia, kai nimfukas "sumanė pasiskraidyt" ir nutūpęs aukštai medyje giedojo bei turbūt pats kiek išsigandęs šaukėsi, kad paimtume. Kiek nerimo teko išgyvent, kol jį iš ten išprašėm... Tikiuosi, kad tai nelaimingas atsitikimas ir mylintys šeimininkai susižinos ir skubės susigrąžinti šį vargšą paukštuką namo!
-
romantishka - Pranešimai: 44
- Augintiniai:
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių