Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Dėl laktelių geriau medinės, bet jiems svarbu ne tik medžiaga, bet ir storis. Geriausiai, kad būtų įvairių storių tos laktelės, ar šakelės tiesiog, nes tada treniruojami skirtingi kojų raumenys 

- daiva3
- Augintiniai:
Šiandien mano naujokėlė(kol kas vadinu Maže)ryžosi išlyst iš narvo.Dvi dienas atidarytą laikiau,bet vis tiek išlindo tik kai lesyklą prie pat durelių pakabinau.
Skraido kol kas nedaug ir kažkaip nerangiai.

-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Sveiki, tiksliai nezinau i kuria tema rasyti, todel rasau cia.Kaimynai nusipirko banguotaja papugele, kaip pardavejas sake jai 5 savaites ir sake kad jis pilnai valgo, bet jau para laiko kaip jis naujuose namuose ir jis nieko nevalg. As bandziau ji pamaitinti kosele bet jis nevalgo, gal kazkiek ir papuole i skranduka bet tikrai nepakankamai. Noriu paklausti o jei pas ji pasodinti suaugusi banguotuka ar suauges maziuko nemaitintu?
- Wilma
- Augintiniai:
Normalu,kad pauksciukui dar stresas ir jis nelesa,reiketu nelandziot prie jo,palikti kur nors nuosalesnej,ramesnej vietoj,tegu apsipranta.O kad suauges maitins,tai abejoju,gal tik siaip drasiau pasijaustu,jeigu nesipyks.Gali salimais narveli su suaugusiais pastatyt,kad nebutu taip vienisa ir baisu maziukui.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Jeigu vienišam suaugusiam banguotukui į kompaniją jauniklį duosi, tai gali suaugęs ir maitinti mažylį. Jeigu turi tokį, galima pabandyti kartu suleisti, bet reikia stebėti, kaip jie elgsis.
Ale kas per pardavėjai, kurie tokius jaunus paukštukus pardavinėja. Pakabink sorą šalia tos vietos, kur papūgiukas daugiausiai tupi, gal jos keik paknibinės.
Ale kas per pardavėjai, kurie tokius jaunus paukštukus pardavinėja. Pakabink sorą šalia tos vietos, kur papūgiukas daugiausiai tupi, gal jos keik paknibinės.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki nežinojau i kokia tema tiksliai rasyt tai cia parasysiu.
Įdomus biski elgesys yra vienos mano banguotukes.
Kai ikišu ranka i narveli, kad palesint papugeles is rankos tai atein Pilkis pats pirms ir dar jo sesute Melsve bet kai Melsve priein tai man pirstus praded gnaibyt. Atrodytu, kad ant brolia (Pilkia) uzpykst bet visa pykti ant manes isleja. Pilkis irgi biski pirstus pagnaibioj bet svelniai is smalsuma, O melsve praded isvisu jiegu gnaibyt man pirstus.
Tai kaip suprast del ko ji mana pirstus gnaiba.
Įdomus biski elgesys yra vienos mano banguotukes.
Kai ikišu ranka i narveli, kad palesint papugeles is rankos tai atein Pilkis pats pirms ir dar jo sesute Melsve bet kai Melsve priein tai man pirstus praded gnaibyt. Atrodytu, kad ant brolia (Pilkia) uzpykst bet visa pykti ant manes isleja. Pilkis irgi biski pirstus pagnaibioj bet svelniai is smalsuma, O melsve praded isvisu jiegu gnaibyt man pirstus.

Tai kaip suprast del ko ji mana pirstus gnaiba.

-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
aciu visiems uz patarimus, maziukas valgo aisku nesu tikra ar pakankamai privalgo , bet matem , kad kapstosi po maista. vieniso banguotuko neturiu pas mane jie 6 taip kad tikrai nevienisi 

- Wilma
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių