Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
O man šiandien pergalė
vien todėl, kad ilgai beskraidydamas pradėjo atskristi ant kompo ir ant mano rankų lipo ir kai galiausiai pribėriau į delną kruopų, o jis jau buvo išalkęs po 3 val. skraidymo,t ai ramiai lesė iš delno ir įkėliau tokį ramiai į narvelį. Taip taip džiaugiausi tuo, kad gal nors po ilgo skraidymo leisis įkeliamas. Tik gaila, kad tam laiko reikia labai daug. P aų ne visada tiek turiu kartais. Juk bus situacijų,kai tenka staigiai kur išvykti ir nėra laiko tiek laukti,kol jau jis teiksis išalkti ir ant rankų tūpis....
na bet gal man norisi viską greitai susitvarkyti. O taip nebūna gyvenime

na bet gal man norisi viską greitai susitvarkyti. O taip nebūna gyvenime

-
Ilona - Pranešimai: 697
Kokios geros naujienos. Su maniškiu panašiai buvo. Šalia visad turėjau soros šakelę. Ją pamatydavo ir lėkdavo kaip velniukas. 

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Tikrai neatsidžiaugiu, kad jau galiu ir laisvėje ant piršto pasitupdyti ir į narvelį įkelti
dar aišku labai atsargiai, neskubu niekur,b et manau, kad viskas tvarkosi 

-
Jau galiu drąsiai sakyti, kad Ričiukas vėl tapo visiškai rankinukas
skrenda pas mane ištisai, smalsus labai, viskas jam įdomu, visokie spalvoti daikteliai. pamatė dukrytės geltoną šaukštelį, tai kaip prilipo prie jo, ėmė žaisti, tai jam jau ir perleidau jį. Dar vieną ergoterapinį žaislą dukrytės (medinį) irgi Ričiukui perleidom, nes labai jau patiko. Net į narvą įdėjau ant dugno. Žodžiu skrenda pas mane, bendraujam, netgi žaidžiam. Ramiai galiu įkelti į narvą, ir pats grįžta. Nebesibaido nei rankų nei narve nei laisvėje. Žodžiu -super viskas
Dabar tik vienas klausimas, - ką naudoti jei negalima to uždangalo tiesti ant narvo. Na kad ryte anksti nepradėtų čiauškėti. Nes kaip supratau jis tokio daikto bijo, nes ten kur augo to nebuvo. Tai kaip tada išsiversti be jo? Nes nenoriu jo vėl išgąsdinti, kai taip susidraugavome jau.
O čia foto iš mūsų šiandieninių žaidimų
Uploaded with

Dabar tik vienas klausimas, - ką naudoti jei negalima to uždangalo tiesti ant narvo. Na kad ryte anksti nepradėtų čiauškėti. Nes kaip supratau jis tokio daikto bijo, nes ten kur augo to nebuvo. Tai kaip tada išsiversti be jo? Nes nenoriu jo vėl išgąsdinti, kai taip susidraugavome jau.
O čia foto iš mūsų šiandieninių žaidimų
Uploaded with
Paskutinį kartą redagavo Ilona 2011.07.05 22:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ilona, smagu, kad jau susidraugavote su mažyliu
Labai mielos ir gražios nuotraukėlės
O dėl uždangalo, net nežinau ką pasiūliti Jums. Gal yra koks kambarys kur saulė išryto niešviečia taip stipriai, jei pas paukštuką kambaryje nebus šviesu jis neširškės 

-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Yra tokių, kurie ir uždengti čirškia . Tai saulės pasirodymas jiems įtakos neturi . Pirmas mano nimfukas toks būdavo . Ir deng nedengęs , kai tik 6 ryto - koncertas prasideda 

-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių