Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
aš irgi vis pamąstau apie draugę Kiviukui
bet labai noriu, kad kalbėti išmoktų, tai spėju taip pat palauksiu iki kitos vasaros ar pavasario ir griebsiu, na nebent noras nugalės, taip kažkaip būtų faina jei papūgėlių daugiau būtų
Kurią dieną įmesiu nuotraukų, reiks sumažinti tik 

-
blaze - Pranešimai: 11
- Augintiniai:
O kiek Kiviukui laiko dabar?
Aš irgi manau palaukti iki pavasario, o tada kai Ričiukui bus apie 1 metus pirkti draugę. Bet aišku jau dairysiuos anksčiau - nes rasti jaukią labai sunku. O jei rasiu labai patinkančią tai imsiu ir nejaukią, svarbu labai jaunutę (2-3 men.)
O sakiau, kad Kiviuką prisijaukinsi greitai, nes pan. ir mūsiškis elgėsi.
O beje, kur pirkai Kiviuką? Negi Kikoj ? ir kiek buvo jam laiko?
Aš irgi manau palaukti iki pavasario, o tada kai Ričiukui bus apie 1 metus pirkti draugę. Bet aišku jau dairysiuos anksčiau - nes rasti jaukią labai sunku. O jei rasiu labai patinkančią tai imsiu ir nejaukią, svarbu labai jaunutę (2-3 men.)
O sakiau, kad Kiviuką prisijaukinsi greitai, nes pan. ir mūsiškis elgėsi.
O beje, kur pirkai Kiviuką? Negi Kikoj ? ir kiek buvo jam laiko?
-
Ilona - Pranešimai: 697
Na kažko čia visi apmirę ir apie savo banguotukus nekalba
taui aš įmesiu foto, gal prajudinsiu ką nors
va kaip žaidžia mūsų dukriukas virtuvėje palindus turi namelį po kėde, prisiima žasliukų Ričiuko visokių ir tas net neprašytas visada pas ją ten skrenda ir žaidžia abu taip gražiai, kad net gražu žiūrėti.
o čia pratinu savo labradorę prie Ričiuko (nes tais tai nieko nebijo)
Žinant jos išskirtinai didžiulį medžioklės inkstinktą (ne kartą yra lauke kiškį pagavus (mirtinai aišku) ir skrendantį paukštuką pagavus ir surijus
) tai čia didelis pasiekimas yra mums. Iš pradžių ignoravo Ričiuką o dabar jau leidžia ir atsitūpti ir pan. Nors vis viena stengiasi jo vengti. Nes žino, kad Ričiukas - šeimos narys - ir negalima liesti.
Vienų tai vis viena nepalieku ir nepaliksiu, nes visada yra maža tikimybė, kad neatsilaikyti gali. geriau nerizikuosiu.
o kol kas va - kaip gražu
O tas pasipešiojimas susitvarkė, gal net nebuvo išsipešiojimas. Tiesiog dabar šeraisi labai keičia plunksmnas gal man tai ir pasirodė. Nu tikrai neturėtų pešiotis kai šitiek veiklos turi ir žaisliukų

taui aš įmesiu foto, gal prajudinsiu ką nors

va kaip žaidžia mūsų dukriukas virtuvėje palindus turi namelį po kėde, prisiima žasliukų Ričiuko visokių ir tas net neprašytas visada pas ją ten skrenda ir žaidžia abu taip gražiai, kad net gražu žiūrėti.
o čia pratinu savo labradorę prie Ričiuko (nes tais tai nieko nebijo)
Žinant jos išskirtinai didžiulį medžioklės inkstinktą (ne kartą yra lauke kiškį pagavus (mirtinai aišku) ir skrendantį paukštuką pagavus ir surijus

Vienų tai vis viena nepalieku ir nepaliksiu, nes visada yra maža tikimybė, kad neatsilaikyti gali. geriau nerizikuosiu.
o kol kas va - kaip gražu
O tas pasipešiojimas susitvarkė, gal net nebuvo išsipešiojimas. Tiesiog dabar šeraisi labai keičia plunksmnas gal man tai ir pasirodė. Nu tikrai neturėtų pešiotis kai šitiek veiklos turi ir žaisliukų

-
Ilona - Pranešimai: 697
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Jetau koks fainuolis
ir kaip graziai mergyte su juo draugauja,tikra saunuole auga
,ciucikas irgi superinis 

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Nu sakes kaip man keista matyt, kad taip graziai mazas vaikas su pauksteliu zaidzia. Sedi sau abu po kede graziausiai
o nesugalvoja mergyte jo pvz i sauja paimt ir paniurkyt?
Labai graziai tupi ant suns letenos. Matosi abieju kojyciu skirtumas

Labai graziai tupi ant suns letenos. Matosi abieju kojyciu skirtumas

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Šaunuoliai
Gerą draugelį dukrtė turi
O šiaip bent man smagu būtų Ričiuką kalendoriuje pamatyti, nes pati tokį turėjau, visų numlėtinis buvo 

- daiva3
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių