Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Kokie gražuoliai.
Geltoniukas tai truputį į mano panašus. O jau meilė, meilė. Eik tu sau.
O jau kiek visko turi.

Geltoniukas tai truputį į mano panašus. O jau meilė, meilė. Eik tu sau.

O jau kiek visko turi.

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Gražuoliukai.
Ką mėgsta, tai mėgsta - gardėsį. Pabandyk naminių iškept. Vakar saviškiams kepiau sausainių ir vieną gardėsi, tai neatplėšiau. Gaila, kad nenufotografavau.

Ką mėgsta, tai mėgsta - gardėsį. Pabandyk naminių iškept. Vakar saviškiams kepiau sausainių ir vieną gardėsi, tai neatplėšiau. Gaila, kad nenufotografavau.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Labai grazus
,ypac paskutine foto nuostabi 
Del lyties neklydai,del amziaus irgi manau,kad berniukas vyresnis,gali apie metus but,ar kiek daugiau.
O kad darzoviu neragauja,tai nenusimink,gali ne viena savaite praeit,kol sugalvos,taip jau buna,kad vieni is karto paragauja kas nauja,kiti ilgiausiai neprisiruosia.Mano banguotukas po gero pusmecio tik skanesta paragavo,nors tas visa laika narvelyje kabojo.Ir siaip,banguotukai palyginus nedaug darzoviu,vaisiu lesa.

Del lyties neklydai,del amziaus irgi manau,kad berniukas vyresnis,gali apie metus but,ar kiek daugiau.
O kad darzoviu neragauja,tai nenusimink,gali ne viena savaite praeit,kol sugalvos,taip jau buna,kad vieni is karto paragauja kas nauja,kiti ilgiausiai neprisiruosia.Mano banguotukas po gero pusmecio tik skanesta paragavo,nors tas visa laika narvelyje kabojo.Ir siaip,banguotukai palyginus nedaug darzoviu,vaisiu lesa.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo Ilona 2011.10.17 22:53. Iš viso redaguota 2 kartus.
-
Ilona - Pranešimai: 697
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių