Zooparduotuvės
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
siandien buvau Utenos "Amazonijoje". isejau susinervinus tik. norejau pasidometi nimfomis. buvo tik viena. pagal isvaizda (pagal mane, kiek suprantu) tikrai nejauna. paklausiau kiek jai laiko, sake 4menesiai, turbut patele, nes nebande svilpauti. sakau tai kad ji jau didele atrodo. tai toooki zvilgsni gavau, per kuri galima buvo siprasti, kad ji nori ant manes uzsirekti: tu ka durna?! nu tikrai nustebau. ir to dar negana, prie mano akiu ji kitai pardavejai pradejo i ausi "snabzdeti" apie mane kad as sugebejau taip pasakyti, kad as, nieko neismananti, cia aiskinu turbut per gerai mane isauklejo tevai, kad nieko neatsakiau ir nuejau gali buti, kad ir as klystu, bet ji neatrodo 4menesiu...
- diana258
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
amazonija, ne kika, rimtesni žmonės ten dirba...
turbūt ir aš taip pat pažiurėčiau, jei viską žinočiau apie paukštį, o man kažkas kitką aiškintų
turbūt ir aš taip pat pažiurėčiau, jei viską žinočiau apie paukštį, o man kažkas kitką aiškintų
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
zinau, ten man visad ta parduotuve patiko. bet as tik pasakiau, kad man paukstis atrodo didesnis ir iskarto mane apkalbejo pries mano akis nejaukiai pasijauciau. gerai, jei nesuprantu as, tai nereikia taip ziauriai atsakyti. nu zodziu, pries parduotuve nieko blogo neturiu, bet pardaveja nustebino...
- diana258
- Augintiniai:
Sveiki ir vel noreciau isigyti papugele kameri arba rozela bet as nenoriu pirkti kokioje parduotuveje *pvz kika arba ukmerges zoocetras* kur galiu parsinesti ja ligota gyvenu ukmergeje ir noreciau paklausti gal kas zinot kur ukmergeje arba jonavoje nusipirkti kameri arba rozela gal kas zinot kur cia yra kokiu geru veiseju arba geru parduotuviu kur butu galima rasti ziuos paukstelius labai prasau padekit .
-
Sarunas18200 - Pranešimai: 30
- Augintiniai:
Nueik i Pivonijos parduotuve, ten yra zoo parduotuve tokia nedidele ir paprasyk pardavejos gal uzsakys ir parves, o jeigu tures parduos, kazkada maciau kramerio jaunikli uz 150lt pardavinejo.
- Rytis139
- Augintiniai:
-
Sarunas18200 - Pranešimai: 30
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 5 svečių