GA - Guardian Angel
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Aš į tuos aprašymus labai nesigilinu, bet padeda GA tikrai . Kai mano viščiukai su ančiukais augo, ančiukas vienas buvo peršalęs, kol dar plunksnyčių neturėjo, tai visiems GA daviau ant kiaušinio kelias dienas, pasveiko mažius . Ir sunegalavusios papūgos pasitaiso, aišku, jeigu liga rimta, tai vien GA neužtenka, vaistų reikia, bet GA padeda stiprinti organizmą, kad jis ir pats su liga kovotų. Be to, ten viskas labai gerai subalansuota,ir yra visos reikalingos organizmui medžiagos ir mikroelementai, norėdamas pats vis tiek optimaliausio medžiagų santykio nepataikysi, arba ko nors per mažai, ar per daug duosi, o tiek viena, tiek kita, yra negerai, ypač sergančiam organizmui.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O ar galima GA duoti profilaktiškai,na imuninei sistemai sustiprinti prieš žiemą, nes Kivi juk maitinau pati, o ir jokių vitaminų jam neduodu, na žinoma kazdien gauna įvairių vaisių,daržovių,daiginukų(kurių beveik nevalgo),bet gal to neužtenka, nesinori,kad susirgtu
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai kad vitaminus turiu tik tuos kuriuos parvežei, o jie kaip pasirodo skirti kai paukštis šeriasi,dėl to jų neduodu, o gal galima Jei pas mus būtų kur pirkti gerų vitaminų tai nupirkčiau, o dabar vienintelė išeitis manau laukti kol atvyksi vėl į Lietuvą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
GA galima pabarstyti ant slapio maisto bet ne dazniau kaip karta i savaite, aš Emai duodavau anksciau.
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių