Kubos kikilis (Tiaris Canora)
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Va man irgi kilo klausimas kuo jų vertė pablogės? Aš paprastai pusiau nekerpu, bet nugnybu galvą. Tikslas labai paprastas - plotai dideli, kur nors įsiraus ir žiūrėk vabaliukais užsileisi...
Na, jei jie guli nesulesti pusdienį, tai gal ir pašvinksta, bet jei valgomi iš karto, tai nemanau, kad kas nors keičiasi. Na, o nuplikius vandeniu, tai aišku kokybė keičiasi. Nesiimu spręsti į kurią pusę, bet aišku, kad baltymai koaguliuoja ir tai jau ne tas pats maistas, kaip "žalias" kirminas
Na, jei jie guli nesulesti pusdienį, tai gal ir pašvinksta, bet jei valgomi iš karto, tai nemanau, kad kas nors keičiasi. Na, o nuplikius vandeniu, tai aišku kokybė keičiasi. Nesiimu spręsti į kurią pusę, bet aišku, kad baltymai koaguliuoja ir tai jau ne tas pats maistas, kaip "žalias" kirminas
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
gnaibyt tai tikrai negnaibysiu, nes pilt vandeniu ir žiūrėt kaip jie raitosi jau šlykštu
o kas ten gali pasikeist? gi aš ju nelaikau tam vandenį, tik per sietą nulieju, manau nebent odos savybės pasikeičia...
o kas ten gali pasikeist? gi aš ju nelaikau tam vandenį, tik per sietą nulieju, manau nebent odos savybės pasikeičia...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
apturėjau jau šio mažo paukščiuko agresijos priepuolį. ryte radau gulintį kaukėtuką, kruvina plika galva, vos kvėpavo, negaliu patikėt, kad pakištas po lempa taip atsigavo- ėmė net lest bandyt.
dabar kubukas vejoja kitą kaukėtuką, kol šviesu negaliu pagaut
žodžiu nežinau kas daryt dabar su tuo kubuku, mąstau atskirt pas nimfas, pas guldų jauniklius nenoriu- dar tiem ką padarys
dar buvau sugalvojus pakirpt sparnus, bet jo tokiai nesveikai agresijai tas įtakos turbūt neturės, kaip jūs manot?
dabar kubukas vejoja kitą kaukėtuką, kol šviesu negaliu pagaut
žodžiu nežinau kas daryt dabar su tuo kubuku, mąstau atskirt pas nimfas, pas guldų jauniklius nenoriu- dar tiem ką padarys
dar buvau sugalvojus pakirpt sparnus, bet jo tokiai nesveikai agresijai tas įtakos turbūt neturės, kaip jūs manot?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Vargšas mažylis. O kubiečiai norėjo perėti ar šiaip pasireiškė jų agresija? Manau kad jie ir galės gyventi su nimfom. Jų neskriaus - juk per didelės.
- Plunksna
- Augintiniai:
Pas mane irgi kubietis kaukine patele muse, o labiausiai suagresivejo kai jo patele kiausinius sudejo. Taip jie gina savo teritorija.
- sigitas
- Augintiniai:
kad nebuvo nei lizdų, nei sąlygų jiems perėt. mano irgi patelę užmušė, o kai jos nebeliko ėmė patiną mušt. bet pradžioj patinas jam labiau kliuvo, tai man keista pasirodė, kad pirma patelę užmušė...
-
- Augintiniai:
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių