Guldo amadina (Erythrura gouldiae)
- Arven
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Gal butu norinciu pamainyti jaunikli patineli i patele. Pas mane ju si karta bus nemazai. Greiciausiai is 8 mazyliu 6 pateles ir du patineliai(Vienas Plunksnai pazadetas )
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Keistai elgiasi viena mano guldukų porelė. Lygtai gruodžio 2 dieną užtūpė perėti 4 kiaušinukus, o šiandien žiūriu beveik visą dieną peri patinėlis. Anksčiau jie dažnai keisdavosi, o šiandien šildo daugiau patinėlis. Bijau kad tik patelė neapsigalvotų dėl vaikučių...
O kita porytė pirmą vadą ruošiasi turėti, bet sudėjo 6 kiaušinukus ir dar mačiau poruojasi. Taigi paskui neaptūps visų kiaušinukų ir dalį sušaldys.
O kita porytė pirmą vadą ruošiasi turėti, bet sudėjo 6 kiaušinukus ir dar mačiau poruojasi. Taigi paskui neaptūps visų kiaušinukų ir dalį sušaldys.
- Plunksna
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Kaip ir spėjau, iš 6 du kiaušinukai užšaldyti, bet pačioje pradžioje. Matyt dar tada, kai dienom šildė, o naktimis tupėdavo ant laktelės. Bet 4 mažylai jaučiasi puikiai ir tėveliai labai rūpestingai juos prižiūri.
- Plunksna
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Užtai paskui "atsigriebs" naujuose apartamentuose.
O kita porytė pas mane kartoja, nes buvo neversti visi kiaušinukai. Šį kartą patinėlis labai kruopščiai dirbo savo darbą - lauksiu rezultato
O kita porytė pas mane kartoja, nes buvo neversti visi kiaušinukai. Šį kartą patinėlis labai kruopščiai dirbo savo darbą - lauksiu rezultato
- Plunksna
- Augintiniai:
Kokios smagios naujienos,sveikinimai Plunksna , beje kaip manoji mergaiciuke pas tave jauciasi? Tavasis tai neblogai, jau ir giesmeles giedojo. O jei apie mazylius ir pas mane issirito keturi maziukai is vienos naujos poros(senute patele su jaunuoliu dzigitu ). Tik va nera kada stebeti kaip ir kas ten toliau vyksta. Tikekimes viskas bus gerai.
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių