Inkubatoriai ir perinimas juose
- bevardis
Neužsispaudžiau , tik dabar priėjau prie kompo .
Parodau savo atradimą su tuo tinklu .
Galvojau kad perversmą būsiu padaręs rankiniu kiaušinių vartymu , o čia jau kažkas seniai matosi panašų būdą vartoja
Parodau savo atradimą su tuo tinklu .
Galvojau kad perversmą būsiu padaręs rankiniu kiaušinių vartymu , o čia jau kažkas seniai matosi panašų būdą vartoja
-
Rimas - Pranešimai: 251
Na kad ir apmirus ši vištinių paukščių sritis , bet įdėsiu pagaliau baigtą savo inkubatorių .Gal kam bus idomus ir toks varijantas.
-
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aš į techninius dalykus nesigilinu, kol man pačiai neprireikė, bet Rimo darbai kaip visada labai šauniai atrodo , o dar ir pats pateikimas forume - su paaiškinimais, kas, kur ir kaip, tai iš viso super vaizdinė medžiaga išeina
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačių visiems už palinkėjimus . Po 10 dienų pradėsiu švietinėti kiaušiniu - ar vystosi givybė
Kainavo palyginti nedaug. Skardos gabalas mėtėsi kažkur rusyje , organinis stiklas irgi likęs gabalais kaip atliekos nuo tarybinių laikų , tarinę dėžę gavau , ventiliatorių nuo dėvėto kompo irgi galima palyginti lengvai gauti arba simboliškai sumokėti. Nusipirkau tik termoreguliatorių ir šildytuvą - nes elektronika jau ne mano sritis.Žodžiu su pirkiniais netoli 200 lt.
Kainavo palyginti nedaug. Skardos gabalas mėtėsi kažkur rusyje , organinis stiklas irgi likęs gabalais kaip atliekos nuo tarybinių laikų , tarinę dėžę gavau , ventiliatorių nuo dėvėto kompo irgi galima palyginti lengvai gauti arba simboliškai sumokėti. Nusipirkau tik termoreguliatorių ir šildytuvą - nes elektronika jau ne mano sritis.Žodžiu su pirkiniais netoli 200 lt.
-
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių