Vištos
man tai jis ziauriai grazus, kaip pries 2-3 menesius maciau tai ziauriai grazus,o cia tai jam tik 2-3 men (sitoj foto) seip dabar kaip javos bantamas tikd kad zymiai didesnis
ten bus ne silkinis tikriausiai(nes silkini atskirtum), ten bus silkinio hibridas(kai silkinis su paprasta susimaiso, tai visaks buna tas pats kaip pas silkine tik kad plunksnos paprastos )
ten bus ne silkinis tikriausiai(nes silkini atskirtum), ten bus silkinio hibridas(kai silkinis su paprasta susimaiso, tai visaks buna tas pats kaip pas silkine tik kad plunksnos paprastos )
-
luk'as - Pranešimai: 3487
visapusiskai sutrikus
siurpe, ir deda tamsiai zalius kaiusinius dar tokiu nemaciau tamsiu
siurpe, ir deda tamsiai zalius kaiusinius dar tokiu nemaciau tamsiu
- Prikabinti failai
-
- Picture (Small).jpg (18.4 KiB) Peržiūrėta 1146 kartus(ų)
-
luk'as - Pranešimai: 3487
niekaip nesuprantu kuom tas gaidys tau panasus i javos bantamus
Man net is tolo nepanasu. "auskarai'' geltoni , uodega trumpa, sparnai nenuleisti, pats toks rubuilis, nei is tolo neprimena javu.
O del tu egidos visciuku, vistiek galvoju, kad ten silkiniai. nes pas misrunus abejoju, ar butu 6 pirstai.
Man net is tolo nepanasu. "auskarai'' geltoni , uodega trumpa, sparnai nenuleisti, pats toks rubuilis, nei is tolo neprimena javu.
O del tu egidos visciuku, vistiek galvoju, kad ten silkiniai. nes pas misrunus abejoju, ar butu 6 pirstai.
-
Nierka - Pranešimai: 404
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių