Kaip sutramdyti gaidį?
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
jo labai isgazdina vaikus . as prisimenu kai buvau 2 su puse metu mama nusipirko apie 20 paprastu visciuku ir is ju buvo likes tik 1 gaidys (kiti mire) kai gaidys uz augo buvau kokiu 3-4 metuku ir mama isleisdavo mane i lauka nes labai patiko. as pradejau begioti ir man kaskas sutrenke tai buvo gaidys ir jis mane puole kelis kartus kol atbego kaimyne ir gaidziui su sluota gerai uzvaziavo . ir poto labai buvau issigandes prisimenu net drebejau kol uzmigau . o paskui as to gaidzio nebijojau turedavau ilga vitele ir kai jis uzsimanydavo pult tai as jam su vitele per sonus o paskui ji papjove nes kam laikyti 1 gaidi be vistu .
-
aruniukas13 - Pranešimai: 882
Vaziuokit visi gaidziu pas mane ,dar nei vieno pikto neturejau(tfu tfu tfu),matot ka reiskia teisingas auklejimas
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
miedre - Pranešimai: 428
Mano gaidžiai išstambėjo, hormonai siautėti pradėjo. Visi (išskyrus vieną - tą gražuolį, kuris su nedidele skiautere) ėmė prievartauti .... antis. Jos mat taip greitai nepabėga, kaip vištos, ir žemesnės yra, užlipti lengviau. Net gaila tų vargšiukių, visai joms gyvenimo nebėra, tokios sukuistos. O tas margasis vištas agresyviai vaikosi, joms į galvas įsikibęs tąso. Kiba reikės gaidžius greitai imti retinti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Taip ir buna,kai daug jaunikliu gaidziu.Kai buna suauges gaidys,jis greit isskiria,neleidzia nepilnameciam laipiot kur nereikia
O pas mus buvo atvirkstinis variantas-antinas mazasias visteles nuskalpuodavo iki kraujo,nes jam vienos antienes per mazai.Kad ir labai gaila,teko parduoti ir atsisakyti minties auginti antis.
O pas mus buvo atvirkstinis variantas-antinas mazasias visteles nuskalpuodavo iki kraujo,nes jam vienos antienes per mazai.Kad ir labai gaila,teko parduoti ir atsisakyti minties auginti antis.
-
- Augintiniai:
42 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių