Vištos
kiek save prisimenu visada domino paukščiai ,mano pareiga namuos buvo ganyti ,lesinti visus paukščius pas mano mamą ,o veršelių fermoj,kur dirbo mama, buvau vadinama "žvirbline "nes visi lizdeliai būdavo patikrinami .Vėliau 6 klasėj reikėjo rašyti rašinėlį -kuo norėčiau būti,parašiau kad norėčiau dirbti inkubatoriuj su mažais viščiukais.bet kai baigiau mokyklą tokios specialybės neradau ir tapau dažytoja .tačiau jau 15 metų nedirbu ,o savo malonumui auginu visokius plunksnuotus gyvius,platinu vištas po Lietuvą,turiu savo inkubatorių ,ir pavasaris man ateina kai išsirita pirmieji paukščiukai .O šiandien pvz. išsirito 70 mažučių putpeliukų
-
Genute - Pranešimai: 2234
siandien buvau turbui (ukiniam) i ji atveze perliniu vistu, skae kad 2patinai ir 4 pateles ziurejau ziurejau ir niekam neiziurejau skirtumu tarp visu perliniu vistu. o kaip juos atsirkti|?
atejao pirkejai ir pora ruosiasi pirkti sako ar ju vistos nemus , sako nemus nes su vistom auge skau pabegs nuo vistu ir nesumus. kazka pasakiau taip netyciom kad skraido , sako pardaveja tu gal maisai su fazanais sitos vistos neskarido seip nenorejau jai biznio sutrukdyt patvirtinau,seip manau kad jos pas juos pabegs nes nepasake kad kelias dienas reikia palikt uzdarytas.
seip kiek atsimenu nuo vaikystes tai kaimynu perlines vistos pas mus medziuse tupedavo
atejao pirkejai ir pora ruosiasi pirkti sako ar ju vistos nemus , sako nemus nes su vistom auge skau pabegs nuo vistu ir nesumus. kazka pasakiau taip netyciom kad skraido , sako pardaveja tu gal maisai su fazanais sitos vistos neskarido seip nenorejau jai biznio sutrukdyt patvirtinau,seip manau kad jos pas juos pabegs nes nepasake kad kelias dienas reikia palikt uzdarytas.
seip kiek atsimenu nuo vaikystes tai kaimynu perlines vistos pas mus medziuse tupedavo
-
luk'as - Pranešimai: 3487
tai aisku kad perlines vistos skraido mano mociute uzpernai laike ju 10 ir visi skraidydavo po medzius
-
kormoranas - Pranešimai: 355
suaugusios patarškos atskiriamos apžiūrejus užpakalį ,prie kloakos po oda esančius kauliukus, jei laikysim pataršką aukštyn kojom prie kloakos yra du kauliukai ir tarp jų tarpelis .Pas patinėlį tarp kauliukų apie1 cm tarpas ,pas patelę, kadangi pro ten turi praeiti kiaušinis,apie3 cm tarpas,be to pas patelę apie kloaką oda rausvai gelsvos spalvos(riebus užpakalis ) ,pas patinėlį pamėlusi . Užtenka viena kart pažiūreti į skirtingos lyties paukščius.
-
Genute - Pranešimai: 2234
- Prikabinti failai
-
- 2.jpg (37.86 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- 9.jpg (67.6 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- a.jpg (62 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- yu.jpg (37.57 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- j.jpg (31.41 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- p.jpg (37.83 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- t.jpg (44.04 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- kas per veisle?to sviesaus gaidziuko
- 8.jpg (42.53 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
- kas per veisle?
- m.jpg (46.03 KiB) Peržiūrėta 2164 kartus(ų)
-
luk'as - Pranešimai: 3487
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių