Vištos
Išvežiau šiandien savo juodą gaiduką į Dubliną, pas naujas vištas. Per savaitgalį tikiuosi dar vieną atiduoti. Taigi, net dviems pasiseks puodo išvengti ir gauti po būrelį vištų be jokio konkurento .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ir rudasis šiandien iškeliavo pas naujas rudas višteles. Jis pagal rangą buvo žemiausias, juodis - per patį vidurį. Kol visi penki pas mane gyveno, tai kiek matydavau, giedodavo tik trys patys viršiausi. Gal kiti du irgi giedodavo, bet tikriausiai mažai ir tada, kai nestebėdavau. O kai vidurinysis išvyko, iškart pamačiau giedant ir kitus du. Be to, kai liko tik trys, iš karto laisvai pasijuto antys - šiandien pirmą kartą po mėnesio mačiau jas laisvai vaikštančias po voljerą, nes paskutiniu metu vis baseine ar prie pat jo bazavosi.
-
- Augintiniai:
Sveiki
Vakar parsivežiau gaidį, gražuolį tokį margą (kai turėsiu fotiką įkelsiu nuotrauką)
Tai šiandien žiūriu varkšas gaunu vis į kailį nuo vištų ir slepiasi pas kelias likusias mėsines vištas
Na bet gal atsigaus, nepasiduos joms
Vakar parsivežiau gaidį, gražuolį tokį margą (kai turėsiu fotiką įkelsiu nuotrauką)
Tai šiandien žiūriu varkšas gaunu vis į kailį nuo vištų ir slepiasi pas kelias likusias mėsines vištas
Na bet gal atsigaus, nepasiduos joms
- vtns
- Augintiniai:
sveiki. pakalbekim apie vistas.
esu naujoke ...
siemet prisipirkau vistu.ir mesiniu ,ir dedekliu. ir susirgau baisia liga !!! matyt,nepagydomai...
prie kompo sedziu,kaip mano vyras sako,tiesiog prisvilus !!! ir vis apie paukscius skaitau...noriu ir tokiu,ir kitokiu... o vietos tai yra. net 10 aru. o gal mazai?........pasidalinkit patarimais apie auginima,gal kas turit patirties,kaip laikyti,kuo serti,kaip ruosiat ziemai...
laukiu patarimu,pasiulymu...
esu naujoke ...
siemet prisipirkau vistu.ir mesiniu ,ir dedekliu. ir susirgau baisia liga !!! matyt,nepagydomai...
prie kompo sedziu,kaip mano vyras sako,tiesiog prisvilus !!! ir vis apie paukscius skaitau...noriu ir tokiu,ir kitokiu... o vietos tai yra. net 10 aru. o gal mazai?........pasidalinkit patarimais apie auginima,gal kas turit patirties,kaip laikyti,kuo serti,kaip ruosiat ziemai...
laukiu patarimu,pasiulymu...
- Vilija is Jurbarko
- Augintiniai:
lesini kvieciais lepint gali ivairiom darzovem ,vanduo turi buti pastovei ir kuo svaresnis tuo geriau , bet nebek keisti vandens vos susidrumscia . jei kils daugiau klausimu rasyk padesim
-
aruniukas13 - Pranešimai: 882
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
būna automatinių durelių, kurios užsidaro ir atsidaro reaguodamos į šviesos kiekį - temstant užsidaro pačios, švintant atsidaro.
-
- Augintiniai:
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių