Vištos
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Šiandien mačiau savo rudą gaidį - kad išgražėjęs, kad išstambėjęs , vaikšto išdidžiai tarp savo rudų vištų. Nagi, smagu, kad paukštis puodo išvengė i taip gerai gyvena .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki, pas mano vista pries kelias savaites po viena akim atsirado guzas, mazdaug zirnio dydzio. O dabar akis pabalus ir puliuojanti. Ka reiketu daryti?
- egidijus313
- Augintiniai:
Egidijau, peršalo tavo višta greičiausiai. Jeigu jau pūliuoja, tai antibiotikai nepakenktų.
O mano perekšlė Kūčių dieną nustojo perėti .
Pas mus šalčiai baigėsi, visos vištos sėkmingai peržiemavojo lauke, visos sveikos ir kiaušinių dėti nenustojo .
O mano perekšlė Kūčių dieną nustojo perėti .
Pas mus šalčiai baigėsi, visos vištos sėkmingai peržiemavojo lauke, visos sveikos ir kiaušinių dėti nenustojo .
-
- Augintiniai:
Sveiki vištų mylėtojai
Dėl bulvių lupenų - duodam nevirtų, man rodos kad suvalgo, nors ir nepuola taip kaip prie viso kito Nors reiktų pastebėti, gal užmindo ir tiek.
Vakar radom vieną nevaikštančia vištelę - kaip padedi taip guli, truputį bando stotis - bet nepavyksta. Net sparnų nelabai valdo.
Atskyrėm ją atskirai gardelyje pagirdėm, pamaitinom (kadangi nesisoja, tai pati negali), atrodo lyg ir žvalesnė, kojas jau judina, bet vistiek dar neatsistoja. Kaip manote kas jai galėtų būti? Reikia kokių vaistų? Galvojam gal neliga o koks fizinis pakenkimas, nes visa kita atrodo gerai.
Taip pat durnas klausimas jei višta jaustų skausmą ji leistų kokius garsus? nes mūsiškė įtartinai tyli, nei garselio neišleidžia...
Dėl bulvių lupenų - duodam nevirtų, man rodos kad suvalgo, nors ir nepuola taip kaip prie viso kito Nors reiktų pastebėti, gal užmindo ir tiek.
Vakar radom vieną nevaikštančia vištelę - kaip padedi taip guli, truputį bando stotis - bet nepavyksta. Net sparnų nelabai valdo.
Atskyrėm ją atskirai gardelyje pagirdėm, pamaitinom (kadangi nesisoja, tai pati negali), atrodo lyg ir žvalesnė, kojas jau judina, bet vistiek dar neatsistoja. Kaip manote kas jai galėtų būti? Reikia kokių vaistų? Galvojam gal neliga o koks fizinis pakenkimas, nes visa kita atrodo gerai.
Taip pat durnas klausimas jei višta jaustų skausmą ji leistų kokius garsus? nes mūsiškė įtartinai tyli, nei garselio neišleidžia...
- vtns
- Augintiniai:
Net nezinau,o negalejo ji kazka ant nugaros uzsiverst,ar kazkaip kitaip ja pazeist,nes tikrai panasu i paralyziu.O jis gali buti ir nuo stuburo pazeidimo,ar galvos sutrenkimo.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių