Vištos
Per kiek laiko adaptuojasi? Na cia nevienodai,bet neturetu ilgai uztrukti,sakyciau savaites-dvieju begyje.
O pelenu tai as nei normuoju,nei nuo dregmes saugau Vistinyke tai sausa,bet ir lauke po medziu yra pripilta,tai ten ir sulyja ir vel isdziuna,nu niekad nieko nenutinka,jos gi dregnuose ir nemegsta maudytis.
O pelenu tai as nei normuoju,nei nuo dregmes saugau Vistinyke tai sausa,bet ir lauke po medziu yra pripilta,tai ten ir sulyja ir vel isdziuna,nu niekad nieko nenutinka,jos gi dregnuose ir nemegsta maudytis.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Cypinka
- Augintiniai:
Tai gal pilk ten,kur neuzlyja,nes jei sako,kad gali nudegint kojas,gal ir pasitaiko,as tik sakau,kad pas mane taip nebuvo.
-
- Augintiniai:
- Villa
- Augintiniai:
Gal viduriai užkietėjo? Bet aš čia tik spėlioju, manau davus kokių laisvinamųjų, blogiau nenutiktų..... Toks vaizdas, kad vargšė neprakakoja
- Cypinka
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Sveiki,
Sioje srityje esu naujokas ir noreciau pasiteirauti del vistu dedekliu, ka reiskia vienadieniai visciukai , po kiek laiko uzauge viciukai pradeda deti kiasinius ir ar geriau pirkti visciukus ir auginti juos ,ar pirkti siek tiek paugusias vista, kokia vistu rusis detu 12 men.,Kiek per diena padetu geros kokybes vista ? Jei nesunku maloniai lauksiu jusu atsakymo . Dar karta pasikartosiu esu NAUJOKAS todel noreciau siek tiek tolerancijos .Ir nereikia ,kad tokia tema buvo ar kas , tiesiog prasau atsakyti i klausimus , aciu
Sioje srityje esu naujokas ir noreciau pasiteirauti del vistu dedekliu, ka reiskia vienadieniai visciukai , po kiek laiko uzauge viciukai pradeda deti kiasinius ir ar geriau pirkti visciukus ir auginti juos ,ar pirkti siek tiek paugusias vista, kokia vistu rusis detu 12 men.,Kiek per diena padetu geros kokybes vista ? Jei nesunku maloniai lauksiu jusu atsakymo . Dar karta pasikartosiu esu NAUJOKAS todel noreciau siek tiek tolerancijos .Ir nereikia ,kad tokia tema buvo ar kas , tiesiog prasau atsakyti i klausimus , aciu
- hesoyam123
- Augintiniai:
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių