Vištos
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nežinau, kiek tie žmonės laiko su savo vištomis leidžia, joms toks plotas atitvertas, po kurį jos ir vaikštinėja, ten ir tokia vištidėlė yra. Man jas reikės tik rytais išleisti ir sutemus uždaryti (t.y., jos pačios sutemus sueina vidun, bereikia tik durels uždaryti, kad lapės neįlįstų. Bet kai atėjom, visi iškar suėjo prie mūsų, ėjo iš paskos, aš jas glosčiau, kol vištidę apžiūrinėjau, kelios spėjo įlįsti (mat, manė, kad aš ten būsiu ), išeinant reikėjo labai žiūrėti, kad kokia pro vartelius iš paskos nenusektų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
seip tokie "suniukai" tai nelabai man patinka nes negalima joms kokio nors rynkelio patarkuoti visos lenda net is dalie gerai tik jau kaip vaikus peri tai draugem nebuna mazas buvau tai neturedavau ka veikt tai kol vista peredavo as prie jos ten lyzdavau, glostydavaua kasdien tai nemuse manes kai visciuka paiimdavau , o siemet tai isvis kokia pasiutus buvo kaip jau prisikabinvo prie kojos tai vos atsikratydavau
-
luk'as - Pranešimai: 3487
pas mano mociute ira tokia lekancioji antis kuri man ira gan draugiska nes su ja nuo pat gimimo labai daug laiko praleisdavau ir kartais vasara eidavau su ja mauditis i upe nes mociute pora simtu metru givena nuo upes VADAKSTIS
-
kormoranas - Pranešimai: 355
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių