Viščiukai
Dregmes,man atrodo,uztenka kiek ore buna,papildomai nieko nereikia,o temperatura reguliuok pagal visciuku elgesi-jei cypsi,spieciasi i kruva-per salta,jei patenkinti vaiksto,lesioja-normalu,jei slepiasi i kampus,toliau nuo silumos saltinio,kvepuoja issizioje-per karsta.Geriausiai reguliuoti pakeliant/nuleidziant kaitrine lempute.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- sebas123
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Labas, broileriukam ketvirta diena, laikom visada po kaitrine lempa, temperatūra 30-34 laipsniai priklausomai nuo paros meto. Kada galėsim išnešti į lauką į jiems specialiai sukaltą voljeriuką ant žolytės? Nesupus vėjas?
- vistyte
- Augintiniai:
Siaip nakciai geriau isjungti lempute,kad galetu pailseti,o i lauka galit isnesti,svarbu butu nesalta,saulute sviestu,vejas nesupus.Galit is to sono,kur vejas,koki celofana ant voljero sono uztiest,ar siaip kazka-kartono gabala,siferio lapa uzstatyti.
-
- Augintiniai:
- vistyte
- Augintiniai:
Na,net nezinau,paziurekit jei cypsi,spieciasi i kruva-vadinasi salta,jei ne-viskas gerai.Galit i bambali pripilti karsto vandens ir suvyniojus i skudura ideti dezen,o didziaja dali dezes pridengti kokiu senu dekiu,tada siluma ilgiau issilaiko.
-
- Augintiniai:
Ačiū už patarimus Šiandien gyvena šiltnamyje su visa dėže, nakčiai net nežinau, gal į lauko virtuvėlę, nebenorim nešti į vonios kambarį, visgi smirda....
Sunku su tais viščiukais, vietos daug visur turim, bet kaip tą šilumą palaikyt tepalinis radiatorius jaučiu daug ima, o tai pavyzdžiui ta lempa infraraudonųjų spindulių tinka? Mačiau pirkti yra. Ji skleidžia šviesą ar tik šilumą?
Sunku su tais viščiukais, vietos daug visur turim, bet kaip tą šilumą palaikyt tepalinis radiatorius jaučiu daug ima, o tai pavyzdžiui ta lempa infraraudonųjų spindulių tinka? Mačiau pirkti yra. Ji skleidžia šviesą ar tik šilumą?
- vistyte
- Augintiniai:
Apie ta lempa nieko nezinau ,tai gerai ir paprasta ,o nakciai kol kas matysit pagal aplinkybes,veliau gal naktys pasiltes ir visciukai paaugs.
-
- Augintiniai:
Na ką vėl aš čia, mano viščiukai plinka ir viduriuoja, ir klišta,tokie mažiukai, nususę, murzini (nors kraiką keičiu sąžiningai kiekvieną vakarą), vakar nupirkau tokių geltonų vitaminų į vandenį tirpinti, gal vit trūksta? Duodu anlies miltukų lesti, dar šiandien uošvis nupirks TRISULFONO jei ras kur. Nu žodžiu, galvojau labiau man pasiseks su tais viščiukais.....
- vistyte
- Augintiniai:
Grįžti į Vištiniai ir kiti naminiai paukščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių