Antys
- tomukas1996
Maniskes megdavo tarkuotas morkas,bet siaip didziausias dziaugsmas joms budavo vaikstineti laisveje ir rinkti is po pernyksciu lapu visokius sliekus,sliuzus,sraiges ir pan.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Patarkavau morku tai biski paragavo ir viskas. As jas prieš savaitę atsivežiau, gal dar stresa jaucia, kaip manot? O ar pas jus jau peri muskusines antys? Pas mane pirmas dienas su 2 kiaušinius ir viskas daugiau nededa? Kaip pas jus deda?
- indenas
- Augintiniai:
As dabar jau ju nebelaikau,kai laikiau perejo geguzes menesi,iki tol susidejo gal arti 20 kiausiniu.Paskui dar norejo pereti kita karta,tai vel panasiai susidejo.
O taviskem pasikeite aplinka,naturalu,kad nustojo deti,apsipras ir vel prades.
O taviskem pasikeite aplinka,naturalu,kad nustojo deti,apsipras ir vel prades.
-
- Augintiniai:
Aisku, dėkui už pagalbą. Ir dar 1 klausimas, vakar gaigalą nusipirkau tai antys nuo jo bėga. Kodėl taip gali būt?
- indenas
- Augintiniai:
Pas mane irgi panasiai buvo,kai kavalieriam merga itaisiau-leke tolyn kiek kojos nese ,paskui apsiprato,susidraugavo.Turbut susidraugaus ir taviskiai,tik laiko reikia.Vistos kazkaip greiciau gaidi priima,o antim reikia"isimylet" tikriausiai ne tiaip,kad is karto
-
- Augintiniai:
- indenas
- Augintiniai:
Gal kas galit padeti as turiu kelias namines antis jos man jau pradejo deti kiausinius gan senokai ir padejo jau apie 50 is pradziu as juos rinkau tik paligdavau padi ir laukiau kol atsises pereti o daba jau neberenku bet jos vistiek toliau deda ir nesiseda peret gal kas zinot apie kiek kiausiniu jos padeda nes man padejo jau nemazai ir neseda peret
-
Aivaras 1256 - Pranešimai: 52
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių