Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Vi., užuojauta
Gaila, kai jau tiek meilės mažai būtybei suteikei, jau kai rodės viskas gerai ir netekai
Ir man taip yra buvę
Bet pamatysi, kuomet bus kitų mažuliukų, jų turėjimo džiaugsmas atpirks tą liūdesį. Linkiu sulaukti kitų sveikučių mažučių
VoRasa,dėkui
Tad laukiam nuotraukyčių
Smagu stebėti ir užfiksuoti mažiulių gražias augimo akimirkas
Aš prie saviškių narvo daaug laiko praleidžiu, man jie tooks džiaugsmas
Dar šiandien pafotografavau
Įkelsiu nuotraukyčių vyriausiojo Pilkiuko nuotykių
Mastis,taip taip, ir aš kai tik užeinu į zooparduotuves, taip ten vieni amadinai bernai pasišiaušę tupi, panos reeetas dalykas
O dėl triukšmo
Mūsų vyresnėliai kuomet irgi ar įdomesnis garsas per radiją, ar kas kaip keistai sušnekės tuoj visi atiliepdavo
O šie dar mažiukai, dar tik į tėvelių pasirodymą tereaguoja, ir į mano paglostymus
Baltukai mielai valgo iš rankų - duodu kiaušinio po trupučiuką, tai nebijo jie manęs
Tik Pilkiukas matyt kaip vyresnėlis, tai ale kiečiausias - nereikia svetimų glamonių
Bet ir tai tupi ant rankų ir nebėga
Štai kaip šiandien pilkasis ateiviukas atrodo
Su tėveliais niekas nebaisu:
Argi mes nepanašūs?
O štai aš ir mano antenėlės
:

VoRasa,dėkui

Mastis,taip taip, ir aš kai tik užeinu į zooparduotuves, taip ten vieni amadinai bernai pasišiaušę tupi, panos reeetas dalykas

Argi mes nepanašūs?

O štai aš ir mano antenėlės

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Vi., ačiū
Bet aš mąstau, kad gal neskubėk, gal kokį mėnesiuką palauk, abu tėvelius gerai palepink kokiais skanumynais, visom reikalingom medžiagom, vitaminais, kad žvalučiai stipručiai būtų ir tada vėl bandyt, nes maniškiai tai kuomet užaugina vieną vadą ir iškart peri antrą, tai tos antros niekada neužaugina - patys nugalabija, nes matyt jaučia, kad jau yra per silpni, tai dabar kaip įmanoma anksčiau aš juos atskiriu, kad nesusidėtų vėl kiaušinėlių, nes gaila paskum augančių mažiukų
O išsritus mažyliams tikrai nėra gerai atskirt tėvus, nes viena besirūpinanti mamytė gali nusilpti, o juk patelės ir taip silpnesnės yra po kiaušiniukų dėjimo, vaikučių išperinimo, o ir pati juk rašei, kad ir patelė nenoriai augino. Matyt dar nepasiruošę tėvystei yra. Sėkmiuko Tau 

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- Čia tas popierinis "kikos" lizdelis, sekmingai sulaukęs keturių mažylių.
- Picture 043.jpg (37.59 KiB) Peržiūrėta 4305 kartus(ų)
-
- Koks skrydis :) !!!!
- Picture 045.jpg (46.67 KiB) Peržiūrėta 4305 kartus(ų)
-
- 5 porų bendrabutis iš toliau.
- Picture 055.jpg (59.15 KiB) Peržiūrėta 4305 kartus(ų)
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių