Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
mano mažiai jau ir lesa ir geria... tai paėmiau ir atskyriau tėvus nuo jų... patelę jau seniau buvau atėmus, nes jau gaila nabagės.. tėvas maitino dar visus.. bet kai pamačiau kad jau kelias dienas jie lesa ir geria tai atskyriau ir patinėlį... nes tiesą sakant nebeapsikenčiau jų rėkimo
bet bet... po pietų atskyriau tai jie kaip sulindo į lizdelį taip iki ryto ten ir pratupėjo... išsigandim su vyru kad nenumirtų tai atgal įleidom patinėlį...
kū daryt??? išemiau lizduką jau.. gal bandyt vėl atskirt...

- kikile
kikile, matyt mažuliai išsigando, kad nebeliko tėvelio ir šiek tiek sustresavo :( Na bandyk įlesk tetuką ir tegul dar pabūna, pritariu Masčiui
Mastis, ir kaip tavasis vyriškynas gyvena?
Turbūt savom melodijom kai pradeda šaukt panų
Įdėk foto kada
Smalsu
O maniškiai auga kaip ant mielių
Tėvai jau myluojasi, norėtų kitą šeimą pradėt kurt, bet aš neleisiu perėt iš eilės vados, tegul tuos užaugina ir atskirsiu. Mažieji mano jau pilnai skraido, baltukės jaukutės, ant rankų tupi, tik tėvai kuomet blaškosi po narvą, tai ir vaikus išblaško
Sūnus patupi ant rankų, bet pasitaikius progai tuoj skrenda šalin
Vaikai dar nelesioja, bet kuomet įdėjau į inkiliuką soros šakelę, jau bando kapoti
Tikiuos greitai išmoks lesti
Na štai kaip jie atrodo šiandien
Mažosios sesutės
Viena beveik be ašarėlių
Bet galvytės visų šiek tiek pilkšvos
Brolis dičkis šaunuolis:
Ir dar viena sesutė
Tik kažko beveik pradėjau abejoti, ar tik nebus broliukas šviesus, nes va po kakliuku lenda lyg ir juodų plunksnyčių, o ir žandukai tarsi tamselesni
Dar nesam turėję iš vaikų šviesaus patinėlio, tai žiūrėsim, kas čia iš jo gausis
Tiesa, dar vienas mane neraminantis dalykiukas - tėvas pešioja baltukams plunksneles nuo sparniukų
Ne po daug, bet jau matosi, kai pamatau visad pabaidau, o baltukai sau visai nesipriešina
Mama to nedaro, o ir pilkiukui sūnui išvis nepešioja
Atskirčiau, bet tėvas pagrindinis maitintojas, mama bijau, kad nusilps 

Mastis, ir kaip tavasis vyriškynas gyvena?

O maniškiai auga kaip ant mielių

Mažosios sesutės

Brolis dičkis šaunuolis:

Ir dar viena sesutė

Tiesa, dar vienas mane neraminantis dalykiukas - tėvas pešioja baltukams plunksneles nuo sparniukų

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių