Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Oho, tik neateik dieną į forumą ir čia kiek naujovių
Jau amadinai - astrildos, o man jie buvo ir bus amadinai
Gal ir reiks priprast prie kitokių pavadinimų, bet man jie amadinai, mano pirmieji gyvenime paukšteliai
Dėl kiaušinio, na niekada ir aš nebuvau susimąsčius, kad čia tokios reikšmės dalykas, žinojau, kad svarbu, bet kad taip labai ne. Kadangi maniškiai mėgsta kiaušinius, tai ir duodu
Na o šiaip norėjau pasigirti
Šiandien jau turime naują amadinytę namuose
Iš mūsų forumo skelbimo susisiekiau su šeimininke ir va, iš Gargžtų jau pas mus
Gražuolė, pilkai rusva, su ilgomis ašarytėmis, šiek tiek balšvais taškiukais marginta galvytė
Ryt pamėginsiu nufotkinti
O didelė kokia
Mūsų net patinas smulkesnis už ją, kuomet paėmiau ją į ranką, tai jautėsi, kad visą dičkę nupenėtą laikau
Kol kas dar bailiukė, bijo maistelio ieškotis, sorų šakeles tik skabo, na bet jau maudėsi! Va čia mums buvo džiaugsmo
Tikiuosi greitai pripras
Nuo savo mažylių atskyriau patiną, nes visai ant jo supykau - sau pradėjo mano baltutes kankinti - pešiojo sparniukus, tai greit aš jį atskirai, dabar visi vaikai ir mama džiaugias, vis valgo ir miega ir nebevaiko jų patinas, meilęs ištroškęs
Tiesa, mūsų pilkiukas sūnelis tarp sesių atsitūpęs jau savo giesmes girgždančias demonstruoja, tai juoko būna, nes dar labai paaugliškas jo vyriškėjantis balsas
Na va, tiek pripasakojau, o ryt pasistengsiu vaizdinių istorijų pateikt 

Dėl kiaušinio, na niekada ir aš nebuvau susimąsčius, kad čia tokios reikšmės dalykas, žinojau, kad svarbu, bet kad taip labai ne. Kadangi maniškiai mėgsta kiaušinius, tai ir duodu

Na o šiaip norėjau pasigirti

Nuo savo mažylių atskyriau patiną, nes visai ant jo supykau - sau pradėjo mano baltutes kankinti - pešiojo sparniukus, tai greit aš jį atskirai, dabar visi vaikai ir mama džiaugias, vis valgo ir miega ir nebevaiko jų patinas, meilęs ištroškęs

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
deivis373, na o patinui visai neliūdna - pradžioj pabuvo su naujokyte, kad ji pamatytų, kaip kur ką lesti, nes bijojo maistelio ieškotis, bet kad tam ne draugystės, o tik suaugusiųjų meilės reikalai galvoje
Na ne, galvoju, taip nebus, tai tada naujokytę mūsų įleidau į didesnį narvelį su patele ir vaikais mūsų, tai trys vaikiukai ir patelė-mama su ja gražiai draugauja, susiglaudžia šalia, ir šilčiau, ir smagiau
tėvas dabar pats su savimi per veidrodį pabendrauja ir neatrodo nei išsigandęs, nei nusiminęs
Nėr čia ko mūčyt panų, nereiktų ir vienam būt, o dar kai nedidelis atstumas, puikiai susišneka
Kuomet šeimyna atsigaus, mamytė sustiprės, o naujokė pripras pas mus, galės visi kartu gyvent toliau
Tiesa, mūsų viena mažoji baltukė, beveik be ašaryčių pana, kokia su charakteriu
Jei ji būna prie mamos ir prišoka naujokė, tai gena naujokę šalin
ne grubiai, bet neleidžia, o kiti vaikai gražiai sutaria su naujokyte mūsų
O ta charakteringoji, nors ir pati jaukiausia, lengviausia ją paimt į rankas, išvis nesipriešina ir paėmus nespurda, bet vaidina, kad supyksta ir atsiet bando įkirst į pirštą, tai bus "sudėtinga" žmona kažkuriam amadinui
Reiks jau ją kažkaip ypatingai suviliot, norint prisimeilint
Na o štai čia keletas nuotraukyčių iš mano paukštelių gyvenimo:
*Mūsų vyriškėjantis Pilkiukas
Jau snapelis rausta ir zebriukai ryškėja
, O jau balso įdomumas
:
*Viena iš sesyčių
Ten, kur sparnelyje matosi juoda, tėvas išdrąskė plunksnas, bet apžiūrėjau mažutes, atauga
Buvau labai išsigandus
*Ir dar dvi sesytės
:
Na o štai čia naujokytės nuotraukos, labai sunku ją nupaveiksluot buvo, nes super judri, ir daug kankint nesinorėjo, mūsiškiai išvis nebijo - tik fotkink kiek nori, o naujokytė dar nepriprato naujoje aplinkoje, bet tikiuosi, viskas bus gerai
Jos papilvė net ne ruda, o oranžinė, labai įdomios jos spalvos, labai ji man žavi
Galvytė taškuota
Akys didelės
Myliu jau labai ją
Fainutė
Tik foto to grožio neparodo
Tai tiek pas mus
Kuomet bus drąsesnė, mėginsiu daugiau nufotografuot 

Tiesa, mūsų viena mažoji baltukė, beveik be ašaryčių pana, kokia su charakteriu

Na o štai čia keletas nuotraukyčių iš mano paukštelių gyvenimo:
*Mūsų vyriškėjantis Pilkiukas

*Viena iš sesyčių

*Ir dar dvi sesytės

Na o štai čia naujokytės nuotraukos, labai sunku ją nupaveiksluot buvo, nes super judri, ir daug kankint nesinorėjo, mūsiškiai išvis nebijo - tik fotkink kiek nori, o naujokytė dar nepriprato naujoje aplinkoje, bet tikiuosi, viskas bus gerai

Tai tiek pas mus

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Jau matau
, kokie grazuciukai, ir naujoke labailabai daili, o Extazy mergaiciuke, tai kur dvi sesytes, toje foto desineje, ar as teisi
?

-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias