Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
- Prikabinti failai
-
- P1130276.JPG (30.88 KiB) Peržiūrėta 1389 kartus(ų)
-
- P1130288.JPG (25.22 KiB) Peržiūrėta 1389 kartus(ų)
-
- P1130290.JPG (22.64 KiB) Peržiūrėta 1389 kartus(ų)
-
- P1130292.JPG (22.5 KiB) Peržiūrėta 1389 kartus(ų)
-
- P1130295.JPG (25.68 KiB) Peržiūrėta 1389 kartus(ų)
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aš čia viena bendrauju
Turiu tokį klausimą. Nelabai radau tokios temos kur būtų parašyta ka reikia susipirkti nuo a-1 prieš įsigyjant amadinus
Jos nėra ar čia aš žiopla?

Turiu tokį klausimą. Nelabai radau tokios temos kur būtų parašyta ka reikia susipirkti nuo a-1 prieš įsigyjant amadinus

- Trampapam
Gabusia, super mažyliai, ypač kakavinukas
Jau toks mielutis, šviesutis, mmm
Įdomūs dalykai yra su tais paukštukais, nes ir mano Klaipėdoje esantis baltas buvo tėvas, mama šviesiai pilka (šiek tiek gal į kakavinę panaši), o vaikai tamsiai pilki abu. Čia Vilniuje keturi iš penketuko pilkiukai, vienas turi abiejuose sparneliuose baltų plunksnų, o tėvas juodažandis tamsus, mama ta pati šviesi pilkiukė-kakavinukė
Čia įdėsiu kelias foto
*Naujieji paukštukų namai
*Čia visiškai paprastas, bet didelis inkiliukas, kurį sukonstravo tėtis, su atidaromu viršum, draugas prikalė dar storo kartono, nes mažyliai labai versdavosi per priekį, du kart buvo iškritę, o dabar visiems viskas gerai
*Štai čia kelios tėvelių foto
*Ir vaikučiai
Vyriausias, nes stambiausias, jam prigijo vardas Einšteinas
*Čia vidurinis vaikiukas
*O čia mano jauniausias Pūkiukas
Mano meilenybė
Buvo pirmas iškritęs iš inkiliuko, grįžusi iš paskaitų radau jau sušalusį, bet dar rėkiantį pagalbos, apšildžiau, tėvai pamaitino ir va jau koks užaugo
Dar du nepapuolė į kadrą, bet yra dičkiai, pilkiukai
Trampapam, na ko būtent pirkti gal ir nėra sąrašo, tieisiog skaitinėk nuo pradžių amadinų temeles, pirmojoje yra daug foto, daug informacijos

*Naujieji paukštukų namai

*Čia visiškai paprastas, bet didelis inkiliukas, kurį sukonstravo tėtis, su atidaromu viršum, draugas prikalė dar storo kartono, nes mažyliai labai versdavosi per priekį, du kart buvo iškritę, o dabar visiems viskas gerai

*Štai čia kelios tėvelių foto

*Ir vaikučiai

*Čia vidurinis vaikiukas

*O čia mano jauniausias Pūkiukas

Dar du nepapuolė į kadrą, bet yra dičkiai, pilkiukai

Trampapam, na ko būtent pirkti gal ir nėra sąrašo, tieisiog skaitinėk nuo pradžių amadinų temeles, pirmojoje yra daug foto, daug informacijos

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
Budgie - Pranešimai: 225
- Augintiniai:
Trampampam forume yra tik bendros visiems pauksciams temos, kuriuose parasyta, ko reikia pauksciams, ka turetu zinoti pirkejas, i ka reikia atkreipti demesi ir panasiai..
O mano ta kakavinuka isvare tevai is lizdo.. jau kuri karta randu apacioje.. Pirma karta idejau i lizda.. tai mama paknibinejo ji ir paliko.. o sikarta radau dar ir galvyte nupesiota.... tai kolkas, kad nesaltu idejau pas ta ketverta i lizda.. Dabar visi ten vaikai sulipe miega.. gal kartais tetis pamaitins ir nesavo mazyli.. nu ziuresiu..
jeigu kartais suauge jo nemaitintu jis isgyventu? pradetu pats lesti? jis pas mane issirito savaite veliau negu tas ketvertas..
Kleckepyte grazi tavo seimynele..

O mano ta kakavinuka isvare tevai is lizdo.. jau kuri karta randu apacioje.. Pirma karta idejau i lizda.. tai mama paknibinejo ji ir paliko.. o sikarta radau dar ir galvyte nupesiota.... tai kolkas, kad nesaltu idejau pas ta ketverta i lizda.. Dabar visi ten vaikai sulipe miega.. gal kartais tetis pamaitins ir nesavo mazyli.. nu ziuresiu..
jeigu kartais suauge jo nemaitintu jis isgyventu? pradetu pats lesti? jis pas mane issirito savaite veliau negu tas ketvertas..
Kleckepyte grazi tavo seimynele..

-
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių