Astrildos - Amadinos
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Visgi 1 paukštukas. Vakar įgavau drąsos padaryti apžiūrą
Apkandžiojo mano pirštus amadinukai, bet mažylį pamatyti pavyko. Ant petuku jau plunksnelės kalasi
Apkandžiojo mano pirštus amadinukai, bet mažylį pamatyti pavyko. Ant petuku jau plunksnelės kalasi
- lutuke
- Augintiniai:
Sorry, nieko nenusimanau apie perėjimo reikalus... Atėjau pasiguosti, panašu, kad mano ryžinukė Birutė viena akim nebemato. Mano pensininkai dešimtus metus eina. Nejaukūs jie, bet ir mes nelendam prie jų, o šiandien kažkaip paukščius už lango stebėdama lesykloje, pirštu labai arti prie Birutės priartėjau, o ji nereaguoja, tada paėmiau ir paliečiau ją, ir nieko, toliau sau snaudžia, nors šiaip ji yra bailesnė už Viktorą, vos kas tuoj ant grotų šoka į toliausią kampą ir kaba... Kai stipriau paliečiau, tada išsigando ir bandė įkirsti į pirštą, kurį seniausiai jau buvau ištraukusi... Išsigandau dėl tokio vangumo, pamaniau, kad serga, bet jos apetitas geras, lesė daigintas kruopas, po narvą ir neblogai orientuojasi, skraido... Vis tiek įbėriau Guardian Angel į vandenį. Ech, gaila, amžius savo daro, be to, tokios smulkmės Lietuvoj nieks negydo...
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių