Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
O dieve.. Labi uzjauciu, gabusia.
Gal persalo kai veze, nes jie siluma labai megsta.
Kai staigiai orai atsalo, savo patele irgi pasiputusia viena diena radau ant narvo dugno. Tai greit po silta lempa pakisau. Laikiau puse dienos tempiraturoj 37C. Ant vakaro atsigavo. Tai dabar virs narvo lempa sildancia uzdejau, kd pastoviai silta butu. Tai pauksciai aktyvesni paliko. Kambaryj pas mus vesoka.
P.S. Stringa mano "A" raides migtukas, todel atsiprasau, jei kur "a" raide bus praleista.
Gal persalo kai veze, nes jie siluma labai megsta.
Kai staigiai orai atsalo, savo patele irgi pasiputusia viena diena radau ant narvo dugno. Tai greit po silta lempa pakisau. Laikiau puse dienos tempiraturoj 37C. Ant vakaro atsigavo. Tai dabar virs narvo lempa sildancia uzdejau, kd pastoviai silta butu. Tai pauksciai aktyvesni paliko. Kambaryj pas mus vesoka.
P.S. Stringa mano "A" raides migtukas, todel atsiprasau, jei kur "a" raide bus praleista.
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
Koks siaubas Gabusia, negaliu dar patiketi, kad taip tau nutiko. Visada as pati sito labai bijodavau. del to vis nedrisau isigyti goulduku. ECH...kaip gaila, kad negalejai pasidziaugti savo nauju augintiniu... gal tavo liudesi uzgos nauji issirite amadinukai. Linkiu tau stiprybes ir neprarasti noro dar kada nors ateity issigyti gouldukus.
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- Keturi japoniukai :)
- P1130515.JPG (52.94 KiB) Peržiūrėta 1327 kartus(ų)
-
- Trys javukai :)
- P1130525.JPG (37.18 KiB) Peržiūrėta 1327 kartus(ų)
-
- Du zebrinukai :) tai Vorasa sviesesnio tavo patinelio vaikai.. :)
- P1130528.JPG (34.97 KiB) Peržiūrėta 1327 kartus(ų)
-
- Du zebrinukai :) cia mano juodapilvio vaikai.. :)
- P1130533.JPG (39.32 KiB) Peržiūrėta 1327 kartus(ų)
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių