Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Gabusia, Kokie mieli visi,paziurejus taip silta pasidaro..parpia visi skirtingi lizdeliuose:) Idomu augint tiek visokiu skirtingu:)Aj aj aj...laukiu nesulaukiu vieno mazyliuko:)
O stai mano panos.
Dziaugesi kelias minutes pasirodziusia saulute ir bendravo su gausia pusseseres amadinu seimyna:)
Su kaimynais

O stai mano panos.
Dziaugesi kelias minutes pasirodziusia saulute ir bendravo su gausia pusseseres amadinu seimyna:)

Su kaimynais

- Sandraa
Pamirsau parasyt,kad viena pilkute parduodu,nes be perstojo deda kiausinius.Kazkas teiravosi patineliui merginos tai galeciau parduoti vaika,kad ir kaip sunku butu:(
- Sandraa
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ir pilkiukes daug jaukesnes nei baltutes.Mano numyletines:) bet viena pilkiuke nenustoja deti kiausiniu,kasdien isemu.Bandysiu isrinkt pacius geriausius seimininkus:)
- Sandraa
pas mane irgi visi balti amadinai laibai baikstus..
Pas Vorasa ir zebrinukai dezutese peri, kiek as prisimenu.. man atrodo, kad nebutinas yra inkilas, uztenka ir lizdo..
Bent jau kai pas mane keleta dienu buvo guldukas, tai jis mazesnis nei javos amadinai, bet siek tiek didesnis nei japoniski, o javukai labai patogiai jauciasi ir dideliame lizde.. tiek kad tingejo siena nesioti i lizda..
Pas Vorasa ir zebrinukai dezutese peri, kiek as prisimenu.. man atrodo, kad nebutinas yra inkilas, uztenka ir lizdo..
Bent jau kai pas mane keleta dienu buvo guldukas, tai jis mazesnis nei javos amadinai, bet siek tiek didesnis nei japoniski, o javukai labai patogiai jauciasi ir dideliame lizde.. tiek kad tingejo siena nesioti i lizda..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
sako tam kad nedetu kiausiniu galima pabandyti vien tik ant sauso maisto palikti paukstuka..
Bet kadangi jai apie metus laiko, tai jau visai ir galetu pereti paukstukas..
Bet kadangi jai apie metus laiko, tai jau visai ir galetu pereti paukstukas..

Paskutinį kartą redagavo gabusia 2009.10.15 19:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Sveiki visi
seniai jau nebuvau cia
kiek daug cypsiu susilauket
sveikinu.
Ir as nezinau, ar girtis cia ar ne, mano zebrai irgi kiausiniu dejimo maratona atidare
vienas vakar buvo, siandien jau du. Smagu, bet jaunuciai jie dar, tai nezinau kas gausis.

Ir as nezinau, ar girtis cia ar ne, mano zebrai irgi kiausiniu dejimo maratona atidare

-
krriste - Pranešimai: 11
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių