Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sailor, didelis dekui
Labai atsiprasau, kad nepatikrinau forume...maniau as pirmoji , kuri nori restauruot seniena 

- Trampapam
Baffy, labai žavūs tavieji ryškiaspalviai
Beje, kaip tavo naujokiukai smailauodegiukai ir melynaglvis gyvena?
Oj man tie smailauodegiukai tai pasakiškai gražūs
Gal jau bando poruotis?
Aš jau nesulaukiu
Gabusia, fainuoliai mažuliai
ir ta kakavinutė tokia mielutė
Kad tu žinotum, kaip Sandra džiaugias tais javukais, kalba ir kalba...
Na o maniškiai pastarosiomis dienomis sparrčiai bręsta, kamuoliai plunksnų skraido, nespėju valyti
Vienas mažylių išvis labai nusišėrė, net plikai atrodo vietomis, bet puikiai matosi, kad naujos plunksnytės kalasi, man dar nie vienas nėra tiek nuplikęs besišerdamas
O čia kelias foto parodysiu, kaip bręsta mano jaunimėlis
Vienas po maudynių, tas, kuris nuplikęs gerokai, na dar neprarandu vilčių, kad tai bus vienintelė mergaitė iš mano bernyno, nes kažkaip pasimatė tie zebriukai ir dingo
O čia berniukai, na labiausiai tai aš neatsižaviu jų birbiančiais balseliais

Gabusia, fainuoliai mažuliai

Na o maniškiai pastarosiomis dienomis sparrčiai bręsta, kamuoliai plunksnų skraido, nespėju valyti

O čia berniukai, na labiausiai tai aš neatsižaviu jų birbiančiais balseliais

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Kleckepytė, maniskiai puikiai adaptavosi prie naujos vietos. Kadangi ta pacia diena kai pirkau jas, pas senus seimininkus jie ryte padejo kiausini (o vakare as atsiemiau paukscius), as pamaniau, kad nori si pora pereti, tai lai ir peri. Gyveno jie su japonais viename narve. Japonus isvare is ju lizdo-namelio ir akupavo pinta nameli, kuri jiems pakabinau. Tai japonus neleidzia nei i nameli, nei i pinta lizda. Siandien pintame lizde radau ju padeta viena kiausini. Bet kiek zinau jie "bendrabutyje" nelabai noriai peri ir maitina vaikus. Ir kad jiems metrinis narvas reikalingas. Ir siaip jie gana sunkiai vaikus ugina (sunkiau nei guldai). Tai net nezinau ka daryti. Ar iskelti japonus ir palikti tik smailiauodegius. Ar del viso pikto palikti viskas kaip yra ir ne judinti ju. Kaip bus, ti jau ir lemta. Gal musu zinovai ka patars?
Melyngalvis su guldais gyvena. Labai jau aktyvus, vienoj vietoj nepasedi, pastoviai juda.
Gabusia, o apie mane jus nepamirsote?
Melyngalvis su guldais gyvena. Labai jau aktyvus, vienoj vietoj nepasedi, pastoviai juda.
Gabusia, o apie mane jus nepamirsote?
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių