Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
- Sandraa
Tai Gabusia jau gaus mergaite zadet,jau nebeturiu.Buvo likusi paskutine ir jau viskas rezervavo:)ryt vakare pasiema.
- Sandraa
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Paaiskinsiu viska tuoj:)
Siandien pas mane namuose pardavimui yra balta porele,bet jie jau rezervuoti.Tik kai parasiau,kad turiu laisva eme ir uzrezervavo.
tik labai nenoriu ju kartu parduot,nes man jie nelabai peri,o patinukas tai sakyciau retas noreciau kad vaikiuku turetu.
Idomu kokios spalvos mergyte turi Gabusia,nes jei kokia kakavine tai butu galima apmainyt.Jeigu eitu taip sutart.
Planas butu toks:as Gabusiai balta,ji man kakavine,as parduodu zmonem kakavine su savo baltu grazuoliu,o jum is Gabusios mano baltoji.Taip eitu sutart?
[/b]
Siandien pas mane namuose pardavimui yra balta porele,bet jie jau rezervuoti.Tik kai parasiau,kad turiu laisva eme ir uzrezervavo.
tik labai nenoriu ju kartu parduot,nes man jie nelabai peri,o patinukas tai sakyciau retas noreciau kad vaikiuku turetu.
Idomu kokios spalvos mergyte turi Gabusia,nes jei kokia kakavine tai butu galima apmainyt.Jeigu eitu taip sutart.
Planas butu toks:as Gabusiai balta,ji man kakavine,as parduodu zmonem kakavine su savo baltu grazuoliu,o jum is Gabusios mano baltoji.Taip eitu sutart?
[/b]
- Sandraa
- Trampapam
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių