Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Mastis , sveikatos forume sito gerima recepta atradau
bet pauksteliu akiu spalva dominuojanti turbut ta tamsi, o ta su ryskiai ruda, jau kokia mutacija?[/b]

bet pauksteliu akiu spalva dominuojanti turbut ta tamsi, o ta su ryskiai ruda, jau kokia mutacija?[/b]
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Lea, nezinau kaip istikro yra,bet nemanau kad kokiai nors mutacijai prisiskiria akiu spalva...tiesiog..cia lygiai tas pats kas as melynu akiu o tu pvz zaliu..
as labai jau tu akiu nesu stebejes,bet man atrodo kad daugumos..irgi rudos akys yra..tik kad labai tamsi spalva...
[/b]

as labai jau tu akiu nesu stebejes,bet man atrodo kad daugumos..irgi rudos akys yra..tik kad labai tamsi spalva...

[/b]
- Mastis
- Augintiniai:
atspejai, zalios mano
aha, pastebejau, kad kitu rudos, bet tamsios, todel ta spalva taip nepasistebi, o cia kai tokio ryskumo rudos, tai labai skvarbus zvilgsnis man paukstuko atrodo 

-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki,mielieji,taip tai mano porele balta,as jau pardaviau ja,labai fainai porelei.Tikrai neperpardavineja,as tik skelbimu neisemu,reiks uzsiimt tuo:)
Va sian nupirkau amadincikam savo naujus apartamentus tik va fotikas subludijo ir negalejau geru foto padaryt.
Stai mano dvi poreles.
O cia mano naujasis patinukas ciulbuoniukas:) labai graziai ciulba:)
Is pradziu buvo pripuoles prie baltos,bet dabar pasirinko pilkaja patele ir jos nepaleidzia nei minutei is akiracio:))) idomu kaip jie pasirenka:)
Va sian nupirkau amadincikam savo naujus apartamentus tik va fotikas subludijo ir negalejau geru foto padaryt.
Stai mano dvi poreles.

O cia mano naujasis patinukas ciulbuoniukas:) labai graziai ciulba:)

Is pradziu buvo pripuoles prie baltos,bet dabar pasirinko pilkaja patele ir jos nepaleidzia nei minutei is akiracio:))) idomu kaip jie pasirenka:)
- Sandraa
-
- Augintiniai:
- Mastis
- Augintiniai:
aj dar norejau pasiklaust jusu nuomones
mano japonas diena is dienos, jau gal menuo tuso medzio drozles, soru sluoteles, popieriu nuo dugno ir viska bando pritaisyt prie grotu narvelio virsuje, aisku pavyko uzkist tik soru sluotele ir lapa popieriau, jegos turi berniokas
o su juo gyvena trys mergaites, viena labai lenda prie jo uzpakali atstacius, bet tas bando lipt ant kitos, kuri noro poruotis nerodo. kaip jus manot, gal idet inkiliuka? ar yra tikimybe, kad prades poruotis su ta, kuri prasosi?
gaila baisiai taip plusancio bernioko

-
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių