Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Sandraa , pas mane irgi zinok i vakara suagresyveja ir pyktis pradeda
noriu tiket, kad naujasis bus draugiskas patinukas ir kad draugaus su ta mergaite, o tarp poru netaip ir svarbu, vistiek su laiku atskirsiu
ir taip noriu juodazandzio
wa is vienos parduotuves sake paskambins jei gaus, bet labiausiai is Gabusios noreciau, kad butu 

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Vakar turguj kai pirkau narveli savo zebram,tai vos nenusipirkau dvieju pauksteliu...vakar galvojau kad tai kanareles,bet sian supratau,kad berods ten buvo japonai amadinai...taip gaila buvo...bobulkos tokioj bliudelio dydzio stiklinej dezutej laike..vieni per kitus ten persigrude buvo,,siaubas kazkoks..
- Sandraa
Pavyzdziui maniskiai abu patineliai konkuruoja del tos pacios pateles.Mano pilkoji trokstama dama.O balta jiem neidomi.
As tai bandysiu visus 4 kartu laikyt ir neskirt,pakabinsiu du lizdus ir lai dalinasi,ner cia ko i atskirus narvus.
O as manau,kad pas Gabusia bus juodazandziu,nes vienoj nuotraukoj matosi pas viena zandukai juodi:))ir isigysi;)
Vaje kaip idomu juos stebet,tas ju intrigas..
Kadangi pas mane Javai pasyvesni tai zebriukai uz visus duodasi:)faini pauksteliai,aktyvistai tokie.
Pas mane ju narvelis stovi virtuvej ant stalo prie pat lango,o is lauko puses pridejau zylutem grudu ir lasiniu tai zyles pastoviai atskrenda lest tai kaip jiem idomu,stebi ziuri,domisi:)))
As tai bandysiu visus 4 kartu laikyt ir neskirt,pakabinsiu du lizdus ir lai dalinasi,ner cia ko i atskirus narvus.
O as manau,kad pas Gabusia bus juodazandziu,nes vienoj nuotraukoj matosi pas viena zandukai juodi:))ir isigysi;)
Vaje kaip idomu juos stebet,tas ju intrigas..
Kadangi pas mane Javai pasyvesni tai zebriukai uz visus duodasi:)faini pauksteliai,aktyvistai tokie.
Pas mane ju narvelis stovi virtuvej ant stalo prie pat lango,o is lauko puses pridejau zylutem grudu ir lasiniu tai zyles pastoviai atskrenda lest tai kaip jiem idomu,stebi ziuri,domisi:)))
- Sandraa
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 7 svečių