Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
lea na nezinau....bet man tie parduotuviniai pauksciai...kazkokie mutantai...(as juos taip vadinu)...jie kazkokie netokie...kazkaip skiriasi nuo augintu namuciuos...o dar kai pasiziuri..kai ant dugno guli koks galva panarines....tai ir upa numusa...o ir tom pardavejom jie visiskai..nerupi..net neatskiria kai paukstukas blogai jaucias..o jei ir ziino ir tai nieko nedaro...nei atskiria nei ka...
- Mastis
- Augintiniai:
lea, na jie dar puslapyje yra neatsinaujinę, man kai į el. paštą parašė, tai dabar jų adresas Pylimo 39 berots
Tiesa, dėl parduotuvinių amadinų... na tiesą pasakius, mano juodažandis ir baltasis patinai kikiniai... ir labai vykę papuolė ir jaunučiai, baltasis dar nei subrendęs nebuvo, nes pirkom kaip patelę, o paskum tik žandus ir spalvas įgavo... o pingviniukė berots iš kitos, bet irgi parduotuvės, nors nepamenu, gal ir ji iš kikos...tik kakaviukė iš namučių yra. Tai va, būna kad i pasiseka su parduotuvėm, na paprastesnių tikrai nebūtume pirkę, o kai tokių gražuolių radau, ko iš žmonių nesu mačiusi...bent anksčiau

Tiesa, dėl parduotuvinių amadinų... na tiesą pasakius, mano juodažandis ir baltasis patinai kikiniai... ir labai vykę papuolė ir jaunučiai, baltasis dar nei subrendęs nebuvo, nes pirkom kaip patelę, o paskum tik žandus ir spalvas įgavo... o pingviniukė berots iš kitos, bet irgi parduotuvės, nors nepamenu, gal ir ji iš kikos...tik kakaviukė iš namučių yra. Tai va, būna kad i pasiseka su parduotuvėm, na paprastesnių tikrai nebūtume pirkę, o kai tokių gražuolių radau, ko iš žmonių nesu mačiusi...bent anksčiau

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
zinau, kad ten jie vargsai atbaladoti is lenkijos, stresiniai visi, gal dar kokiu ligu pilni... todel ir laikau atskirai pakolkas. kad laabai grazus atvesti, neatsilaikiau

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
as sawo dvi baltas mergaites pirkau parduotuvej verkiu gatvej, tai va ten to veislyno, kur uz kretingos krautuve
ten man ir sake, kad is lenkijos veza
o ko neapsimoket vest dideliais kiekiais? kiek kiku ant lietuvos, paima kelis simtus ir isvezioja paskuj, as taip manau
ir be to man is kretingos zadejo paskambint, kai tures balta ir juodazandi patinelius, o wa akropolio kikoj ju net 3, ir dar kazkurioj maciau juodais zandukais paukstuka, bet is to veislyno tylu...
gabusia, valio
laukiam pypsiku nuotraukyciu 

gabusia, valio

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Sveiki visi...
na va
mes ir turim ta sandros baltuka issiilgta ir numyleta
vis tie mokslai bet kazkada ikelsiu foto.
Pas mus Sandros porele baltuku padejo 4 kiausinukus kol dejo viskas ok bet dabar - nakti tupi ant ju miega o diena visai nepritupia ant ju...
hm hm net nezinau kaip dabar daryt ar dar palikt ar isimt...
na va

Pas mus Sandros porele baltuku padejo 4 kiausinukus kol dejo viskas ok bet dabar - nakti tupi ant ju miega o diena visai nepritupia ant ju...
hm hm net nezinau kaip dabar daryt ar dar palikt ar isimt...
- indrute
o tu man atsakyk...mazdaug pardavinejant po 15 lt...apsimoka..?o dar vezt..
Gabusia...teisingai pastebejai...didesni..tai va pas mane viena milzine gyvena..

Gabusia...teisingai pastebejai...didesni..tai va pas mane viena milzine gyvena..
- Mastis
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių