Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Gaila kad musu veisejai nenaudoja kokoso plauso kaip lizdu statybines medziagos jau treti metai dziaugsis mano pauksciukai kokoso plauso privalumais 

-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
As turejau sena pagali, ta kur nauduoja gelems priristi. Jis apviniotas kaip kokosiniais siulais tokiais. Galvoju reikia ta kokosa panaudoti (visvien tas pagalis balkone metosi be reikalo). Nuemiau nuo pagalio visa ta kokosa, gabaliuka idejau i narva, kai maniskiai lizda meistravo. Aisku jie puole prie jo traukti siuliukus i nesti i lizda (bet jei ir kaulus ideciau, tai statytu ir is kaulu, man rodos
) . Bet dejau ir sieno taip pat. Tai lizda sukombinavo is dveju statibiniu medziagu. Bet pamaciau, kad tu siulu kokosiniu labai dau daug reikia prinesti ir darbo jiems daug su jais, tai daugiau ir nedejau. Kazkaip su sienuku jiems paprasciau dirbti (man taip pasirode). Bet gal ir klistu. O kokie privalumai to kokoso?

-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- drasute ir cikis.jpg (243.79 KiB) Peržiūrėta 1347 kartus(ų)
-
- margis, sniege, smilte, angliukas.jpg (27.83 KiB) Peržiūrėta 1347 kartus(ų)
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių