[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė luk'as » 2010.02.25 20:44

siandien visi 4 isskrido :boast:
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė luk'as » 2010.02.25 22:56

:yes4:
Prikabinti failai
Picture 006 (Small).jpg
Picture 020 (Small).jpg
Picture 024 (Small).jpg
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė gabusia » 2010.02.26 10:45

kokie nuostabus pypsiai... :give_heart:
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė luk'as » 2010.02.26 12:45

o tai cia jie juodazandziai skaitosi? :$
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė lea » 2010.02.26 16:51

pirma balta mergytė, vienas tipinis, o kiti man į Fawn neša... :pooh_lol:

pas mane penktą kiaušinį padėjo į lesyklą, nebežinau kas ir daryt...
galvoju, gal į kitą narvą ją perkelt, gal tas padėtų... 8|
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė witaliukas » 2010.02.27 18:59

Luko balta mergytė labai į mano baltažandę panaši :) Nors manoji dabar šeriasi, tai ant pilkos galvytės pradėjo baltos plunksnos dygt 8| Jaučiu, išsišers, taps paprasta CFW ir keliaus į pardavimą :D kadangi vieną CFW jau turiu :)
Beje, sutapimas, bet mano juodažandis (gabusios juodažandžio vaikas), irgi nupeštas vargšas jau kelintą sav. Pradžioj šėrėsi kuokštais - puse pilvo ir sparnu pliki, "dygliuoti" buvo, o dabar viskas ataugo, užtat nugara prie uodegos plika! 8| Ir man rodos, kad nugarą jam mano pilkas patinas paskabė, nes vaikėsi kelias dienas. Vėl tam nenuoramai perėt norisi - patelę "tvarko", kaimynus vaiko :@ Nežinau ką bedaryt su jais...
O lea, kiaušinukų tėvams nebandei jų padėt? Kai dabar kiaušinukų tiek daug, gal perės?
Vartotojo avataras
witaliukas

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.02.27 19:58

Va būtent CFW(rgular) mutacijos mergytės ir pasižymi tuom, kad jas dar neišsišėrusias lengva atskirt nuo berniukų, nes turi juodesnę galvą.

o dėl perėjimo, tai aš nenoriu leist jiem. 6 vaikus dar dbr maitina, patelė pradėjo šertis, bet kiaušinius deda kaip iš patrankos :scare2:
išėmiau visas lesyklas netgi, nes ir ten jau buvo įsigudrinus dėt, tai šnd žiuriu sėdi ant viršutinės laktos, tik pūrpt, kiaušinis tekšt ant žemės...
nu ir kas ten pas ją viduj daros, nesuprasi...
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė witaliukas » 2010.02.28 13:37

ROFL ROFL ROFL oi, negaliu... Negražu juoktis iš vargšo paukštelio, bet labai jau juokinga ROFL
O aš saviškiams naują narvą gaminu su atskiromis cėlėmis :@ Trūko mano kantrybė... Pasirodo, ten ne pilkas patinas pešiojasi (jis tik vaiko visus pastoviai), o lightbackas :o Jiedu su juodažandžiu teritorijos nepasidalina. Juodažandis jį pastoviai nuo savo apatinių šakų vaiko, tai jis vakar prie mano akių juodažandžiui iš šono didžiausią kuokštą plunksnų išrovė! 8O O šiandien dar šviesią ilgą plunksną kažkieno tampė 8| Ir šiaip, kuo pavasaris artyn, tuo muštinių daugyn... :'(
Vartotojo avataras
witaliukas

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2010.02.28 16:04

lukai mano juodazandziui is kart buvo su juodais zandais ryskiais..

witaliukas kaip cia taip sutapo, kad vienu metu nupersioti berniukai.. :) mano tai ne tik tragiskai bet ir juokingai jau atrodo.. visas kak spygliutas.. nei vienos zebrine krutines plunksnos o gal irgi nupesiota ir tokia mazyte.. :sarcastic_hand: tikiuosi greitai ataugins plunksnas vargsiukas.. :fly2:

lea tavo japoniskas pas mane.. tik dabar nezinosiu kaip atskirti.. :rolleyes: pasirodo trys beveik vienodi rudi paukstukai...... :sarcastic_hand:

bet geriausia kaip jie siandien devyni susipakavo i viena lizda miegoti... :dance3:
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.02.28 16:54

kiek pamenu tai Baffy tie du ryži skyrėsi kažkiek, vienam lyg ir baltas plėmukas buvo ant pilvo...
na tai kai turėsit reikalų Vilniuj gal galėsit ir maniškį prigriebt :$ ar gal kokio paukštelio iš manęs norėsi :pooh_lol:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius