[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė Baffy » 2010.02.28 21:15

Vienas ryzas visiskai be demiu, o kitas balta "barzda" :old: turi. Maza balta demele po apatiniu snapu.
Vartotojo avataras
Baffy

Augintiniai:

Standartinė Karolis... » 2010.02.28 23:44

Sveiki visi kaškaip čia visai nesilankau,bet pasigirti atbėgau :pooh_lol: maniškiai jau du kiaušinukus turi :URA :dance3: :rolleyes:
Vartotojo avataras
Karolis...

Augintiniai:

Standartinė Trampapam » 2010.03.01 01:39

Sveiki,

Labau grazus jusu paukstukai :)

lea, aciu uz pagalba :)

Ant tu kiausinuku sedi visai kita porele :) O ta pilkiuke, kuri juos padejo-man vel kiausinuka i lesyklele padejo :scare2: padarem is pieno pakelio kita lizdeli ir ten idejau, tai ji vis tiek nesedi :scare2: Stai ir dabar vel su patineliu susigrude lesykleleje :unsure:

Itariu reikia lesykleles is viso nukabinti gal?
Trampapam

Standartinė Mastis » 2010.03.01 02:39

lea...man idomu...kaip tavo mazius...?...nes man taip atsitiko...kad siandien....ir as pradejau...maitint....nabageli....(5 dienos)...tevai paliko likimo valiai...pirma diena kolkas puikiai praejo...ziuresiu kaip rytoj....
Mastis

Augintiniai:

Standartinė luk'as » 2010.03.01 10:56

kokio MAZDAUG amziaus amadinai pradeda antra karta sertis?
Vartotojo avataras
luk'as

Standartinė lea » 2010.03.01 14:49

Karolis..., čia tie kur nevaisingi sakei? :pooh_lol:

Trampapam, pabandyk išimti, bet kai aš savąjai pilkei išėmiau, tai ji kitą susirado, ten dėjo, paskui ant žemės ėmė krist tie kiaušinukai...bėda žiūriu su tom pilkėm... :scare2:

Mastis, o 5 dienų jau pradėję kaltis plunksnytės? žinai, svarbiausia šiluma, o jei jis dar plikas, tai ir drėgmė.
maniškis auga, stiprėja, tikiuos užaugs greit ir laukiu nesulaukiu kada ims pats lesioti. o dbr tai pats net iššoka iš dėžutės jau kai maitint paimu :pooh_lol:
buvau įdėjus į narvą pas tėvus, nes kiek pastebėjau ir ne saviem maisto įkišdavo, bet tas pyplys nė neprašė jų, maža to, atrodė išsigandęs, nuėjo į kampą ir žiūrėdamas į mane rėkė, pamiršo jau kas jo tikrieji tėvai :D
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė Mastis » 2010.03.01 15:31

na ne galim sakyt kad nesikala dar tos plunksnos pas ji...tik ant uodegikes ir sparniuku galima matyt uzuomazgas...siaip...jam siandien bus 6 dienos..bet jis man per mazas atrodo....kaip 3-4 dienu.....
Mastis

Augintiniai:

Standartinė lea » 2010.03.01 15:57

va va, pas mane irgi kažkaip lėtai auga dar kai tėvai maitino trijų savaičių atrodė kaip vienos...
na linkiu jum sėkmės bestiprėjant :pig_ball:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė VoRasa » 2010.03.01 16:57

Nespeju skaityti jusu diskusiju,bet va geromis naujienomis visada norisi pasidalinti. Antroji mano gulduku porele irgi pradejo deti kiausinius. O pirmoji, po sekmingo perejimo spalio menesi, vel dziaugiasi mazyliais. Si karta keturi.
Prikabinti failai
Picture 089.jpg
spalinukai, truksta vieno, netilpo i kadra
Picture 083.jpg
Vartotojo avataras
VoRasa

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2010.03.01 17:06

Vorasa kokie grazuoliai... :* :*
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius