[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė vokas » 2012.04.30 14:17

Seniai jau besirodžiau čia tai pagalvojau reikia pranešti naujienas iš savo fronto :yes4: . O naujienų yra ir gerų ir nelabai.. Pradėsiu nuo liūdnosios jogmano peštukės kuri seniau gyveno su pingvinu o vėliau su jo tėvu senoliu nebėra.. Pasimirė vargšė.. O dar jauna buvo.. Ir taip staigiai.. :asaros: Na o dabar apie gerąsias :yes4: . Kolkas mano didžioji šeimyna gyvena gerai, visi kreminės vaikai subrendo ir išaugo, bet vis dar su tevais tebegyvena :yes4:

Tėvukas su savo jauniasiom atžalom :narcizas:

Paveikslėlis

Visa šeimyna :yes4:

Paveikslėlis

tuo tarpu sulaukiau naujo pagausėjimo :yes4: , jau maniau jog vyriausias kreminės sūnus su baltuke nieko nesumastys kol pradėjo domėtis lizdu ir dėti kiaušinius, tuo pačiu metu kiaušinį sudėjo ir mano mažoji karamelė kuri gyvena su pingvinu buvusiu peštuku, todėl ta kiaušinį daviau baltukei :yes4: , iš viso buvo 5 kiaušiniai, na ir sulaukėm, tik vieno jauniklio :xaxaxa: greičiausiai jis ir bus karamelės su pingvinu, o kreminės sūnus su baltuke bus jam tik įtėviai bet vistiek smagu :yes4:

Šeimyna

Paveikslėlis

mažiausiasis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė lea » 2012.04.30 18:01

o kodėl galvoji, kad ne jų jauniklis?
kitą kartą pažymėk kiaušinukus :winkas:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2012.04.30 18:36

Na visų pirma baltukės buvo 4 kiaušiniai karamelės 1. Nežymėjau specialiai, nes jie akivaizdžiai skyrėsi, karamelės kaiušinis buvo mažesnis ir pailgesnės formos (ji pati labai maža). Kai visi 5 krūvoj gulėjo aš juos laisvai skyriau. Kai dabar yra jauniklis kiek matau man rodos kad būtent iš karamelės kiaušinio, plius pagal dienas jis kaip tik skilt turėjo. kai išaugs jis aš dar tuos 4 kiaušinius peržiurėsiu, atidžiau tada tikrai pasakysiu kieno jis :yes4: . Na ir plius aš nesu matęs kad kreminės sūnus su baltuke kadanors būtų poravęsi o pingviną su karamele mačiau kelis kart :yes4: . Manau kad tie kiti kiaušiniai išvis tušti, kitaip būtų daugiau išsiritę ne vienas šitas. Na čia tokie mano pamastymai :): .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2012.04.30 18:37

Nes perėt tai jie tikrai puikiai perėjo, ištisai pasikeisdami tupėjo, ir dar dabar tupi ir ant jauniklio ir ant kiaušinių, vos ne geriau prižiūri nei kreminė prižiūrėdavo savus :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė kyzas » 2012.05.01 21:53

BRAVO Sauni seimynele pas tave sveikinu.
Vartotojo avataras
kyzas

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2012.05.01 22:54

Aciu kyzai! Laukiu taviskiu foto, labai idomu kaip auga vaikai :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė KisK » 2012.05.04 21:33

Noreciau patarimo is patyrusiu amadinu augintoju.
Pries pora savaiciu gavome dovanu pora grazuoliu paukstuku. Panarsiusi forume, buvau isitikinusi, kad jie abu broliukai. Taip ir ju augintojas buvo sakes. Labai saunus, linksmi ir padyke broliukai. Net svarsciau apie "nuotakas" jiems, bet, kadangi neturiu tikslo susilaukti paukstuku, dar vis dvejoju.
Aciu forumui - tikrai buvau girdejusi, kad amadinukai miega lizdeliuose, bet cia didelem raidem perskaiciau, kad jo tikrai broliukams nereikia :no:
Siandien isemiau viena is ju maistelio indeliu ir nesupratau kodel ten visko daugiau, nei idejau. Kaip suprantu jie ten pradejo sukti lizdeli - sutempe pjuvenas is dugno, apdziuvusiu zolyciu, kiaulpieniu. Kaip tai suprasti? Nemaciau ar jie ten tupi. Narvelis ju nedidelis, tai kai mes namie, jie skraido po buta.
KisK

Augintiniai:

Standartinė murfika » 2012.06.01 18:44

Aš įsigijau knygą apie amadinas. TEn yra sąrašas paukščių, kurie miega lizduose. Tarp jų-zebrinukai ir japoninės. Aklbama apie naktinius išgąsčius ir siūloma jiems įkurti lizdelį. Bet bėda ta, kad tai sužadina poravimosi instinktą. Prasideda barniai ir pavydas. Bet manau, jie du broliukai, nieko tokio. MAno viena pažįstama 5 patinus augina. Yra 3 lizdai, tai jie ten kažkaip pasidalinę jais.
Vartotojo avataras
murfika

Augintiniai:

Standartinė jamjam » 2012.06.04 12:57

Sveiki,
noriu auginti pora zebrinių amadinų paukštelių. Tačiau nenoriu jų veisti. Nerandu informacijos (tiksliau - ji prieštaringa), ar sugyvena du patinėliai viename narvelyje (gal priklausomai nuo to ar jie giminingi)? Gal kas iš Vilniaus galėtų parduoti pora sveikų zebrinukų patinėlių? Nusižiūrėjau Petcenter, tačiau radau inetrnete atsiliepimų, jos tokiose parduotuvėse dažnai parduoda ligotus, ar jau pagyvenusius, ir kaina kandžiojasi (35Lt)... :undecided:

E-mail:
green.eyez.j@gmail.com
jamjam

Augintiniai:

Standartinė lea » 2012.06.04 17:09

du patinukai turėtų sutarti puikiai. pažiūrėkit skelbimų puslapius, būna, kad ir dovanoja.

o dėl lizdo, tai jis tikrai nėra būtinas paukščių miegojimai, jei dėl to naktinio išgąščio, tai galima kokias lentynėles įtaisyt
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius