Astrildos - Amadinos
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Sveiki visi
, sekmadienį namo parsivežiau naujus gyventojus, tai yra zebrinių amadinų porelė iš turgaus
bet pastebėjau, kad patinėlis labai bailus, jei tik kas tai iškart aliarmą skelbia
tai jis manau apsipras per ilgesnį tarpą
o su patele man neramu... ji lesa ir lesa patinėliuj leidžia palesti taip pat bet neilgai, ji nustumia jį ir vėl lesa. ar toks apetitas normalus? plius ji visada pasišiaušus ir slepia galvytę po sparneliu, bei kutinėjas plunksnas lyg kažkas ja kandžiotų... ar tai nebus koks ligos požymis ar parazitai??
Bei pirmą dieną buvau įdėjus lizdelį(kokoso kiautą su šienu) tai gal tai paskatino jos apetitą nes ruošias kiaušiniams? Bet po dienos išėmiau lizdelį, nes nenoriu jų spausti - tegul apsipranta:) tai tokios mano problemos dėl porelės:) P.S. patelė nėra baili, bet patinėlis ją labai saugo:)
Lauksiu jūsų nuomonių:)![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
![:write: :write:](./images/smilies/write_mail.gif)
![:narcizas: :narcizas:](./images/smilies/cool1.gif)
![Baisu 8O](./images/smilies/str.gif)
![Geda :geda:](./images/smilies/rolleyes2.gif)
![:nežinau: :nežinau:](./images/smilies/huh1.gif)
Bei pirmą dieną buvau įdėjus lizdelį(kokoso kiautą su šienu) tai gal tai paskatino jos apetitą nes ruošias kiaušiniams? Bet po dienos išėmiau lizdelį, nes nenoriu jų spausti - tegul apsipranta:) tai tokios mano problemos dėl porelės:) P.S. patelė nėra baili, bet patinėlis ją labai saugo:)
Lauksiu jūsų nuomonių:)
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
- zimsa
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Seniai besilankėm tai parodom jauniausius
"pingvinų šeimyna"
(ant laktelės iš kairės į dešinę dvi dukrso, viena iš jų pingvinė, tada motina ir sūnus pingvinas, o tėvukas pingvinas "ore"
![Paveikslėlis](http://i47.tinypic.com/33bj13o.jpg)
![hang3 :hang3:](./images/smilies/hang3.gif)
![:winkas: :winkas:](./images/smilies/wink.gif)
![:xaxaxa: :xaxaxa:](./images/smilies/grin1.gif)
![Paveikslėlis](http://i47.tinypic.com/33bj13o.jpg)
-
vokas - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
- sigitas
- Augintiniai:
Amadinuko, kurio ieškojau forume (patelės) tai į galeriją, kurioje dirbu. Ten gyvena patinukas, ir prieš tai turėjo bičiulį, bet jis netyčia pabėgo, o paskui turėjo mergytę dvi dienas ir ji numirė, nežinau kas nutiko jai, radau jau atšalusią... tai dar neseniai parvežėm kitą, Vilniuje Pašilaičiuose pas moterį pirkau, tai šiandien (praėjo 4 dienos) jau susiglaudę tupi abu
Ir mergytė jį kasinėjo
Nuotraukoje neaiškiai, nes per groteles fotografavau, bet matosi kokie, dar čia jie nebuvo susidraugavę.
![Valio! :URA](./images/smilies/ura1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
Nuotraukoje neaiškiai, nes per groteles fotografavau, bet matosi kokie, dar čia jie nebuvo susidraugavę.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
- IRENA
- Augintiniai:
- IRENA
- Augintiniai:
Sveiki, jungiuosi su mažučiais. Jaučiuosi taip, kaip tikriausiai jaučiasi tevai sulaukę pirmagymio. Viskas nauja ir fainai ir baisu. Porele ne jaunikliai, paūgėję, susigyvenę, sake apie 1,5 metų. Labai judrūs ir cypauja, ypač kai palieku vienus kambaryje. Jums aišku tai ne naujiena, bet labai atsiprašau jei užpilsiu tikriausiai jau įgrisusiais naujokų klausimais. Labai norečiau, kad jiems nieko netrūktų, nes nusigrauščiau rankų ir kojų pirštus, jei kas blogai būtų. Tad tikiuosi jūsų palaikymo ir atsakymų į man iškilusius klausimus.
-
iliustracija - Pranešimai: 28
- Augintiniai:
- sigitas
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių